7 prisvärda hotell på Maldiverna

maldives-666122_1920

Maldiverna är för de flesta synonymt med fina sandstränder, turkost vatten och lyxiga hotell. Hit åker man när man vill komma bort från storstadspuls och en hektisk tillvaro. Tyvärr kan en semester till någon av landets paradisöar bli ordentligt kostsamt, inte minst med anledning av boendet. De allra lyxigaste alternativen kan kosta dig upp emot en årslön per natt.

Men det går faktiskt att semestra på Maldiverna utan att spendera en halv förmögenhet. Därför listar vi sju prisvärda hotell som du borde spana in om du planerar en resa till paradiset. Samtliga har minst tre stjärnor och pool!

Flyg till Maldiverna, priser fr. 4299,- t/r!

 

Reveries Diving Village    stars_3

5346946_60_z

5346946_89_z

Reveries Diving Village ligger precis vid stranden och erbjuder 23 individuellt inredda rum som samtliga har balkong. Du kan koppla av på deras fullständiga spa eller upptäcka naturen på en safaritur. Passa sedan på att njuta på hotellets privata strand och låt dig smaka av god mat på en av de två restaurangerna.

Boka Reveries Diving Village här, priser fr. 813,-/natt!

 

Kaani Village & Spa    stars_3

9431194_37_z

9431194_49_z

På Kaani Village & Spa finns 20 luftkonditionerade rum som förenar nutida och modern inredning. På hotellets eget spa kan du njuta av flera lyxiga behandlingar. Är du mer för fritidsaktiviteter så har du också tillgång till utomhuspool, bastu och hyrcyklar. På kvällen äter du något gott på hotellets egen restaurang som ligger precis vid stranden.

Boka Kaani Village & Spa här, priser fr. 872,-/natt!

 

Equator Village     stars_3

9990499_41_z

9990499_5_z

Equator Village erbjuder 78 rum som alla är placerade i bungalows runt en grönskande trädgård med vackra blommor. Samtliga rum har en terrass och är utrustade med luftkonditionering och kylskåp. Välj om du vill bada i hotellets egen pool eller gå ned till stranden som ligger alldeles intill. Du kan också aktivera dig med tennis, squash eller volleyboll. Equator Village har dessutom cyklar som gästerna kan utnyttja utan kostnad för att utforska ön på egen hand.

Boka Equator Village här, priser fr. 1084,-/natt!

 

The Barefoot Eco Hotel     stars_4

8772022_122_z

8772022_98_z

The Barefoot Eco Hotel är beläget i en nästintill orörd skog på ön Hanimadhoo i norra delarna av Maldiverna. Tack vare hotellets kringliggande miljö och avskildhet är det enkelt för dig som gäst att koppla av och njuta av tillvaron. Det gör du allra bäst på hotellets privata sandstrand vid den turkosa lagunen.

Boka The Barefoot Eco Hotel här, priser fr. 1102,-/natt!

 

Ranveli Village     stars_3

8157145_1_z

8157145_9_z

Ranveli Village är en idyllisk resort som erbjuder en fantastiskt naturupplevelse och en lugn oas omgiven av vit sand med tropisk vegetation. För att kunna njuta av miljön även när du är i ditt rum så är alla 56 rum designade för att ge dig utsikt över stranden och havet. Samtliga rum har också luftkonditionering och balkong.

Boka Ranveli Village här, priser fr. 1564,-/natt!

 

Kihaad Maldives     stars_5

5450818_44_z

5450818_14_z

Kihaad Resort, som nyligen blev omgjort, ligger beläget på en egen 600 meter lång kokosnötsformad ö. Hotellen är omringat av grön natur och vita sandstränder med vackra korallrev. Här bor du in en av 124 privata villor och avnjuter måltider från en av de tre restaurangerna. Tack vare det fantastiska havslivet i området så är dykning och snorkling aktiviteter som rekommenderas.

Boka Kihaad Maldives här, priser fr. 1893,-/natt!

 

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon     stars_4

2233446_93_z

2233446_80_z

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon hittar du drygt 4 mil, eller en 25 minuters tur med sjöflygplan, från huvudstaden Male. Här kan du luta dig tillbaka under skuggande palmer på den mjuka, vita sanden. Hotellet kombinerar lyxliv och högklassig service med familjekänsla. Därför kan du känna dig som hemma i ett av de 112 luftkonditionerade rummen som samtliga har privat terrass.

Boka Ellaidhoo Maldives by Cinnamon här, priser fr. 2006,-/natt!

 

Trevlig resa!

Dela på....
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Print this page

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *