New Girl tar dig bortom det typiska Los Angeles

Serien New Girl, med den excentriska Jess spelad av Zooey Deschanel, är i år inne på sin femte säsong. Den utspelas i Los Angeles och du har möjlighet att besöka flera av inspelningsplatserna. Så varför inte låta New Girl ta dig runt i LA?

322-007-new-girl-dance

city-1031706_1920

I Los Angeles finns en oändlig mängd sevärdheter. När du är färdig med de mer klassiska som Universal Studios, Walk of Fame i Hollywood, Disneyland och Hollywoodskylten så tar New Girl dig  till något mer outforskade platser i, och utanför, staden.

Flyg från Stockholm till Los Angeles med Air France, priser fr. 4551,- t/r!


Baren där gänget hänger

Du kan besöka den bar som hela gänget brukar hänga i och där Nick, och senare även Cece, dessutom jobbar. Däremot filmas exteriör och interiör på två olika platser i Los Angeles. Byggnadens utsida spelas in i de norra delarna av staden, nära Glendale, medan inomhusmiljön filmas i centrum. Passa på att besöka båda, så får du uppleva vitt skilda sidor av Los Angeles!

404-001-new-girl-micro

 

Flyg från Köpenhamn till Los Angeles med Air France, priser fr. 4911,- t/r!


Gängets lägenhet

Självklart ska du också ta dig tid att besöka Jess och resten av gängets lägenhet. Denna hittar du också i de centrala delarna av Los Angeles, nämligen på 837 Traction Avenue.

Remember the time the gang gathered around for Winston's "Honey Roast?"

Jess tidigare hus

Vill du ta en tripp till Santa Monica så kan du, på vägen dit, stanna för att besöka det hus som Jess bodde i under de första avsnitten av säsong ett. Detta är beläget på 2045 Pelham Avenue.

Skärmavbild 2016-02-20 kl. 14.20.56

 

Flyg från Göteborg till Los Angeles med Air France, priser fr. 4526,- t/r!


 

Restaurang John O’Groats

Om du börjar känna dig hungrig när du besöker de västligaste delarna av Los Angeles så kan du passa på att äta på en restaurang som figurerat i New Girl, nämligen det familjeägda John O’Groats på 10516 West Pico Boulevard. Här kan du njuta av goda frukost- och lunchklassiker som pannkakor, omelett och fish and chips.

Skärmavbild 2016-02-20 kl. 14.16.05

Vill du bo centralt eller i utkanten av Los Angeles?

Hitta ditt boende i Los Angeles här!

För att göra resan smidig är ett tips att hyra en bil för att ta dig runt när du besöker staden. Då kan du, när du vill, stanna för att ta del av sevärdheter som intresserar dig. Se hela vårt utbud av hyrbilar här!

 Skärmavbild 2016-03-14 kl. 12.06.47

Trevlig resa!

Dela på....
Share on Facebook28Pin on Pinterest100Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Print this page

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *