Många fördelar när du flyger i Premium Economy

Premium Economy

Bild: Lufthansa

Oberoende om du reser med jobb eller privat så innebär Lufthansas Premium Economy att du flyger bekvämt under dina långresor. Du kan dessutom njuta av flera fördelar, både på land och i luften.


Flyg från Köpenhamn till New York med Lufthansa i Premium Economy, priser fr. 9843,- t/r!


 

Mer utrymme och bekväma säten

Premium Economy

Bild: Lufthansa

Du får upp till 50 procent mer utrymme, sammanlagt på alla sidor. Du sitter i säten som är speciellt framtagna för att ge dig mer plats åt alla håll, generöst med benutrymme och en mängd praktiska detaljer som gör din långresa mer komfortabel. Varje säte har exempelvis sitt alldeles eget armstöd och eluttag. Du kan dessutom fälla sätet mer än tidigare och det finns ett fotstöd som gör att du kan sitta bekvämare.

 


Flyg från Göteborg till New York med Lufthansa i Premium Economy, priser fr. 10127,- t/r!


 

Dubbelt så mycket bagage

Check in

Bild: Lufthansa

När du reser i Lufthansas Premium Economy behöver du aldrig oroa dig över att få med tillräckligt med kläder och andra nödvändiga prylar. Du får nämligen ta med dig dubbelt så mycket incheckat bagage, i jämförelse med ekonomiklass. Istället för en väska får du lov att ha med dig två, som vardera får väga upp till 23 kg.

 


Flyg från Stockholm till New York med Lufthansa i Premium Economy, priser fr. 10155,- t/r


 

Aldrig mer rastlös eller uttråkad

Premium Economy

Bild: Lufthansa

Tack vare det enorma utbudet av underhållning ombord på långresor kan du alltid hålla dig sysselsatt. I sätet framför sitter en 11” eller 12” touchskärm genom vilken du får tillgång till filmer, tv-program, ljudböcker, musik och radiokanaler.

 


Flyg från Köpenhamn till Los Angeles med Lufthansa i Premium Economy, priser fr. 11615,- t/r!


 

Härliga smakupplevelser ombord

Premium Economy

Bild: Lufthansa

Du erbjuds stor valfrihet när det gäller maten ombord. Du tilldelas en meny från vilken du sedan kan välja just den måltid som du tycker bäst om. Sedan får du den serverad på riktigt porslin. När du satt dig tillrätta bjuds du dessutom på en god välkomstdrink och flaska med vatten väntar vid ditt säte.

 


Flyg från Göteborg till Los Angeles med Lufthansa i Premium Economy, priser fr. 11780,- t/r!


 

Ta del av businessloungen

Business Lounge, Premium Economy

Bild: Lufthansa

En stor fördel med att flyga i Premium Economy är att du, mot en avgift, får lov att koppla av i den lounge som är avsedd för businessresenärer. Här kan du koppla av och samla energi inför långresan. Är du hungrig kan du välja mellan både varma och kalla rätter som avnjuts bäst med ett gott glas vin.

 


Flyg från Stockholm till Los Angeles med Lufthansa i Premium Economy, priser fr. 11816,- t/r!


 

 

Skärmavbild 2016-05-27 kl. 13.23.38

 

Trevlig resa!

Dela på....
Share on Facebook66Pin on Pinterest6Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn8Print this page

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *