Många anledningar att resa med Virgin Atlantic

A330

Virgin Atlantic A330

Det finns flera anledningar till varför Virgin Atlantic står ut från övriga flygbolag. Deras prisbelönta service ombord garanterar dig en behaglig resa som gör att du anländer till din destination avslappnad.

 


Flyg från Köpenhamn till Los Angeles med Virgin Atlantic, priser fr. 4101 kr t/r!


 

Komfort och service i fokus ombord

Virgin Atlantic

Baren i Upper Class

Tack vare en lägre kabinhöjd kommer du att känna dig avslappnad och lugn när planet landar. Dessutom bidrar servicen ombord till en utmärkt start på din semester- eller affärsresa. Det finns även särskild belysning som gör att du kan äta, sova och använda underhållningssystemet i perfekt ljus.

När du reser i Virgin Atlantics Upper Class har du tillgång till en särskild bar där du kan få ett härligt avbrott under din resa och träffa nya människor. Flyger du i Premium Economy kan du istället bege dig till Wander Wall för en bit mat och en bensträckare.

 


Flyg från Stockholm till Los Angeles med Virgin Atlantic, priser fr. 3926 kr t/r!


 

Prisbelönt besättning

Economy service

Virgin Atlantics prisbelönade besättning bör vara det enda skäl som krävs för att resa med flygbolaget. Personalen ombord anstränger sig till det yttersta för att du som resenär ska få en trevlig flygning. Förmodligen är det därför som Virgin märkt av en ökad kundtillfredställelse där besättningen betygsatts som ’utmärkt’. När du väl flyger med bolaget kommer du att förstå varför.

 


Flyg från Göteborg till Los Angeles med Virgin Atlantic, priser fr. 3898 kr t/r!


 

Säten i toppklass

A330

På Virgin Atlantics Boeing 787 får du det bästa av det bästa. Här är ekonomisätena bättre än någonsin med väl tillaget benutrymme som ger dig en mer komfortabel resa. Det i kombination med utökat utrymme för huvudet och en skön lutningen på stolen ger dig vad som krävs för en avslappnande flygtur. När du vill njuta av den spektakulära utsikten gör du det genom de största fönstren som finns hos ett kommersiellt flygbolag.

 


Flyg från Köpenhamn till Miami med Virgin Atlantic, priser fr. 4455 kr t/r!


 

Ta med sportutrustningen gratis

PS clubs-1196689_1920

När du flyger med Virgin Atlantic har du möjlighet, att utöver ordinarie incheckat bagage, ta med dig sportutrustning utan extra kostnad. Så om du ska iväg på en resa som är full av aktiviteter kan du ta med din cykel eller dina golfklubbor. Se bara till att det inte överskrider de angivna dimensionerna.

 

Skärmavbild 2016-06-09 kl. 12.01.55

 

Trevlig resa!

Dela på....
Share on Facebook50Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Print this page

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *