Sökes: Resesäljare till vår Online Travel Support

Bild på kontorslokaler tillhörande Flygstolen

Bli en del av ett framgångsrikt säljande team på en arbetsplats som präglas av hög kompetens och engagemang!

Flygstolen är en av Skandinaviens ledande onlineresebyråer och Helsingborgs största e-handelsbolag.  Vi är en del av Otravo, som är det ledande digitala resebolaget i Benelux med en omsättning på 6 miljarder SEK och 250 anställda. Vi strävar efter fortsatt utveckling med hjälp av innovation, snabbrörlighet och den bästa personalen i branschen.

Just nu befinner vi oss i ett expansivt skede och behöver förstärka vårt sälj- och kundsupportteam. Vi söker dig som vill jobba på onlinebyrå med 36 drivna medarbetare i moderna kontorslokaler på Berga i norra Helsingborg. Vi erbjuder en öppen och prestigelös miljö med stora möjligheter att påverka ditt eget arbete.

 

Dina arbetsuppgifter

Vår online travel support är en central del av Flygstolen och ansvarar för att upprätthålla en hög kundnöjdhet. Våra kunder bokar flyg, hotell och hyrbil via flygstolen.se. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att vara kunden behjälplig från bokningsskedet fram till genomförd resa. Via telefon, mail och chatt besvarar du frågor, hanterar om- och avbokningar samt arbetar med merförsäljning. Från huvudkontoret i Helsingborg sköter vi även ärenden från kunder i Norge och Danmark.

 

Kvalifikationer

Vi söker en positiv och engagerad medarbetare med ett intresse för digital handel.

Du har en känsla för service och sälj, en förmåga att tänka i nya banor och samarbetar bra med andra.

Vi söker dig som har:

– Tidigare erfarenhet som resesäljare med flyg, hotell och hyrbil

– Kunskaper i Amadeus och/eller Sabre

– Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift (meriterande med ytterligare nordiskt språk)

– Intresse för digital handel

 

Ansökan och tillträde

Tjänsten är heltid. Ansökan skickas till jobb@flygstolen.se ange “Online travel support” i ämnesraden i ditt mail. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 1 maj 2017.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta jessica@flygstolen.se.

 

Om Flygstolen Nordic AB

Flygstolen Nordic AB är en av Skandinaviens största resebyråer online, med verksamhet i Sverige, Norge och Danmark. Vi är en del av Otravo, som är det ledande digitala resebolaget i Benelux med en omsättning på 5 miljarder SEK. Vi strävar efter fortsatt utveckling med hjälp av innovation, snabbrörlighet och den bästa personalen i branschen. Då vi är ett internationellt företag finns möjlighet till arbete i Amsterdam och Curacao.

Dela på....
Share on Facebook3Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn14Print this page

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *