Välkommen till Flygstolens blogg

Hej!

Välkommen till vår nya blogg. Flygstolen fortsätter att växa och utvecklas! Vi tycker det är kul att det är så många som ger feedback eftersom det leder till att vi blir ännu bättre som din resebyrå på nätet. Det är en av anledningarna att vi startar en blogg och att du hittar oss både på Twitter och Facebook. Vi vill föra en levande dialog med våra kunder för att förbättra och tillmötesgå alla behov och önskningar som finns där ute.

Förutom att du kan söka och boka resor hos oss dygnet runt, är vi ute en hel del och träffar våra kunder ansikte mot ansikte, på allt ifrån flygplatser och mässor till aktiviteter och destinationer. Detta för att ge dig en chans att lära känna oss och kunna påverka innehållet på Flygstolen.se i framtiden. Vårt mål har alltid varit att det ska vara tryggt att använda oss vara sig det gäller en familjeresa, affärsresa eller drömresan till Asien.

Vi har redan nu utvecklat både hotell och hyrbilsbokning på vår sajt och kommer snart släppa en ny funktion där du kan boka kompletta paket till utvalda destinationer. Denna funktion kommer att heta Paketresa och är ett prisvärt alternativ till chartern. Du kan spara många tusenlappar på en familjeresa om man bokar reguljärt flyg med hotell! Vi återkommer med information så snart den ligger live.

I bloggen kommer vi att berätta om nyheter i resebranschen, nya destinationer, personliga resmålsguider från oss på Flygstolen och om vardagen på kontoret. Vi kommer att bjuda på gästbloggare och även du som läser är välkommen att dela med dig av dina tips, råd eller reseupplevelser.

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Favoriten Playa del Carmen

Playa del Carmen är en stad i östra Mexiko belägen i delstaten...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *