Drömmer mig bort …

Sitter och funderar på när våren ska komma till Helsingborg, samtidigt som jag drömmer mig bort till varmare breddgrader. Thailand är ett resmål som alltid dyker upp när jag blir sådär härligt disträ. Varför vet jag inte men jag bara fullkomligt älskar det trots att jag varit där så många gånger, både som backpacker och lyxresenär.

Jag är i grund och botten en inbiten backpacker så min definition av lyxresenär är allt som innefattar A/C på rummet, massage varje dag och shopping! Thailand är och förblir mitt Happy Place som jag drömmer mig tillbaka till när dagarna är grå och luften kall … vilket är ditt?

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Antalya – Medelhavets mysigaste hamn

Vid första anblick känns Antalya som vilken stortstad som helst med mycket...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *