Riktig chock på kontoret. Flygstolen vs charter

Bild privat: från min familjs semester till Mallorca. Vi reste inte med charter ;)

Satt och hjälpte marknadschefen att ta fram priser till vårt nyhetsbrev idag. Vi skulle  ha med ett pris som gällde för två vuxna och två barn sk ”Flygstolen Family” för alla er som prenumererar på vårt nyhetsbrev. Priserna skulle avse flyg och boende för en barnfamilj till Cypern respektive Mallorca. Båda två är väldigt starka och populära destinationer bland barnfamiljer. 10 dagar är en perfekt reslängd, tycker jag, till södra Europa i sommar, så varför inte ge det bästa alternativet direkt till våra kunder?

När jag var färdig skulle jag undersöka att priset höll. Jag började kolla på olika charterarrangörer. Det visade sig att de hade samma hotell dock endast 7 dagar, men tog 6000 sek mer betalt!! Det är som man håller på att trilla av stolen, inte undra på att charterindustrin går kanon i dessa tider och vi internetresebyråer går på knäna i ett priskrig utan dess like. Vilken är skillnaden när man köper en resa med charterarrangören respektive Flygstolen? Är den verkligen värd 6000 sek extra?

6000 kronor – det är halva reskassan till Mallorca eller fyra nya Odd Molly tunikor! Vi inkluderar inte transfer i priserna med det kostar 25-30 EUR med taxi så det brukar lösa sig på plats. Ville bara informera alla att ni verkligen kan spara in pengar genom att göra jobbet själv. Ni får en flexibel resa, där ni själva väljer reslängd och boende.  Du behöver inte anpassa dig efter några veckotidtabeller!

Mitt favoritställe på Mallorca är Illetas Playa, som passar både familjen, ungdomar och äldre. En liten vik med fin sandstrand och en väldigt fin restaurang, Las Terrazas. http://www.balnearioilletas.com

Har du några erfarenheter av charter vs. paketresor online? Kommentera gärna här och ge andra resenärer tips!

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Sydney Australien del 2

Darling Harbour var förr ett av Sydneys största industriområden. Idag är det...
Läs mer

2 Comments

  • Kan bara hålla med. Jag och några kompisar kom över riktigt billiga biljetter på flygstolen, har även bokat hotell. Samma resa hos Fritidsresor på samma hotell, samma vecka kostade nästan 3 ggr så mycket. För de pengarna kan man göra mycket kul under resan.

  • Håller med! Var på charter 1 vecka i feb, första gången med familjen, vi har tre barn varav minsta drygt 1 år. Det var så många småfel, ingen spjälsäng (förbokad), ingen extrasäng uppbäddad (förbokad), ingen barnvagn (förbokad) däremot fick vi ett rum med tre trappsteg mellan sovdel och soffadel (definitivt inte förbokat). Jättekul med en ettåring inte en lugn sekund på rummet, bara passa klätterunge hela tiden.

    För detta nöjet betalade vi drygt 25 tusen. Inte värt pengarna. Nästa gång får ni äran att fixa ihop vår resa!

    //Kram, Kattis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *