Snart efterlängtat påsklov

Nu är det bara två veckor kvar till påsk och min sons påsklov. Det är ett stort samtalsämne här hemma. Sonen räknar iskallt med långa stunder framför datorn och piggelin i mängder, eftersom mamma kommer vara på jobbet, och inte i närheten av kök och frys och därför ha någon möjlighet överhuvudtaget att övervaka det dagliga intaget av isglass.

Men så ska det väl vara när det är lov. Vi på Flygstolen jobbar på som vanligt, med undantag för helgdagarna; långfredag och annandag påsk. Har du gjort upp några planer inför påsken? Här i Skåne har vi Påskrundan, ett konstutställning som sträcker sig från galleri till galleri längs stora delar av Skåne. Jag tänkte nog besöka några gallerier, konstintresserad som jag är. Har du några tips på aktiviteter som sker i din närhet under helgen?

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Venice Beach, USA

Om du planerar en resa till Los Angeles är ett besök i...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *