Flygstolen på TUR mässsan

Nu är det återigen dags för Tur Mässan, Skandinaviens ledande mässa för resor, turism och möten på Svenska Mässan i Göteborg 25-28 mars 2010. Vi på Flygstolen kommer naturligtvis också vara med. Du känner igen oss på våra vita t-shirts med Flygstolens rosa logo. Kom gärna fram och prata med oss!

I samarbete med Svenska Mässan genomför Reseguiden även detta år, tre paneldebatter varje dag under branschdagarna 25-26 mars. Debatterna leds av programledaren och resejournalisten Joachim Vogel, känd från SVT:s Go´kväll.

Programledaren Joachim Vogel, Bild lånad från SVT

Platsen för paneldebatterna är Reseguidens monter B01:40. Vår egen grundare och VD Linda Bjernstål, kommer att medverka i paneldebatten på fredagen den 26 mars kl, 13.30 tillsammans med Göran Grell, Styrelseordförande Ticket och Åsa Lundqvist, Expressen. Debattens ämne: Resebyrån har stängt – vem fyller tomrummen?

Linda Bjernstål, VD Flygstolen Nordic AB

Hela mässprogrammet hittar du här. Mässan är öppen för fackfolk 25-26 mars, samt för allmänheten lördag och söndag 27-28 mars. Information om öppettider och inträde finns här. Vi kommer att posta både bilder och film från vårt besök i Göteborg. Hoppas att vi ses i vimlet!

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Upptäck Washington!

  Washington, D.C. är huvudstad i USA. Här bor drygt 600 000...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *