Hör du till de som …

Hör du till de som tycker om att markera ut på en karta var du varit och vart du vill åka? Man inser hur stor och innehållsrik vår värld är när man ser en världskarta. Alla platser man hört talas om, önskar besöka eller veta lite mer om. Det är en av anledningarna till av vi på Flygstolen skriver vår blogg. Tillsammans med dig kan vi ge tips och publicera genuina reseberättelser till andra som tycker om att resa precis som vi.

Ikea har en stor karta i sitt sortiment, 200 cm bred och 140 cm hög! En härlig väggdekoration och påminnelse om världen som finns omkring oss att upptäcka när helst vi har råd och tid.  Här hittar du kartan på nätet.

Trevlig helg!
Åsa Signatur

Världskarta dekoration
Bild lånad från Ikea.se
Skrivet av
Mer från Flygstolen

De Olympiska spelen.

Igår var en magisk dag för Sverige! Vår första OS medalj blev...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *