Marcelas resa – Vinnaren av Baliresan

I december 2009 hade vi en tävling där första priset var flygbiljetter för två till Bali till KLM samt hotellcheckar för fyra tusen kr. Vann gjorde Marcela Cardenas, danslärarinna från Haninge utanför Stockholm. Nu är Marcela på plats tillsammans med sin fyraåriga dotter Naomi. Så här presenterar hon sig själv:

“Hej alla reseentusiaster!

Här kommer en gästblogg från gudarnas ö, Bali i Indonesien. Jag heter Marcela Cardenas och vann tidigare i år en webbtävling på flygstolen.se med två biljetter till Bali som första pris. Att vinna var overkligt. Plötsligt händer det, säger triss och precis så var det. Jag vinner aldrig på triss trots att jag köper hem några skraplotter i månaden. Därför var det svårt att förstå att jag faktiskt hade vunnit. Inte förrän jag hade biljetterna i handen var jag helt övertygad, eller var det på Arlanda? Hur som helst ska jag dela med mig av min vinstresa genom att blogga om den.

Min resepartner är min dotter Naomi 4 år. Hon är van vid att vara min partner in crime och var ett självklart val när jag fick bjuda med mig någon. Jag hoppas att ni vill uppleva Bali ur mina ögon genom min gästblogg. Kanske kan jag inspirera till en framtida resa.

Kort om mig. Jag är kvinna på 26 år, ensamstående mamma och dansare med eget företag. Vanligtvis bloggar jag på www.mdans.net och ni är välkomna att surfa dit om ni finner något intresse i att fortsätta läsa om min annorlunda vardag.

Vi ses i bloggen! Kram, Marcela

Marcela Cardenas

Naomi med mamma Marcela. Foto: Marcela Cardenas
Skrivet av
Mer från Flygstolen

Turkiet – Istanbul

Istanbul – en av Europas och Asiens mest spännande storstäder. Störst och...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *