El Clásico

Att resa kan ske både på riktigt och i tanken. En del föredrar sol och bad, andra vill kanske se förstklassig sport på plats. I kväll förväntas över 500 miljoner tv-tittare världen över, se fotbollsklassikern mellan de spanska fotbollslagen Real Madrid och FC Barcelona. Matchen väcker alltid stor uppståndelse mellan både media och fans. Sedan år 2000 har Barcelona vunnit sju av mötena, Madrid sex och sex har blivit oavgjorda.

I november förra året vann Barcelona El Clásico efter att Zlatan gjort matchens enda mål. Just Zlatan kommer inte att spela i kväll pga. skada. Det ska bli spännande att se hur tränaren Pep väljer att ställa upp sin startelva mot Real. Matchen visas bl.a på TV4 Sport kl. 20.

Trevlig lördag!

Bild inför El Clasico i Spanien
Möte mellan fotbollsgiganter i kväll. Real Madrid vs FC Barcelona
Skrivet av
Mer från Flygstolen

Island – del 1

Idag berättar Christine som jobbar här på vår kundtjänst om sin resa...
Läs mer

1 Comment

  • Vill inflika följande tips. Är du ett äkta FC Barcelona fans finns följande adress hos dig livet ut. Blogg.barcaloneta.com uppdaterar om FC Barcelona varje dag nu på 5e året.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *