Flygstolens nästa steg

Vi har mycket på gång på Flygstolen i år. Många goda idéer som kommer förbättra för dig som kund, är i görningen och vi ser verkligen framåt med ett stort leende. Ibland är det inte alltid så lätt att veta vilken väg man ska gå, någon som vet vilka steg vi bör ta är Ellen här på kontoret. Hon har nämligen anmält oss allihop till Korpens stegtävling. Vill du anmäla ditt företag eller organisation, så är det fritt fram tom den 16 april.

Bra initiativ av Ellen, tycker jag. Ibland behöver man någon som drar upp tempot!

Dags att börja gå! Bild lånad från http://wallpaper.wallpedia.org
Taggar i artikel
,
Skrivet av
Mer från Flygstolen

Traditionella dansfesten i maj, Baile de Magos

Santa Cruz är Teneriffas huvudstad med cirka 200 000 invånare. Vi hann...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *