Temavecka – New York

På torsdag i nästa vecka drar vi igång en kul tävling där du kan vinna en resa för två till New York med SAS. Inför tävlingen tänkte vi därför köra en temavecka med korta berättelser från staden med många härliga bilder. Vår gästbloggare och fotograf, Niklas Jeppsson, beskriver sig själv såhär:

Niklas heter jag. 37 år. Älskar New York, Apple, fotografering och värme. Kan aldrig få nog av New York. Staden har allt för alla. Hans första inlägg handlar om firandet av St Patricks Day.

Saint Patrick’s Day (iriska: Lá Fhéile Pádraig) är Irlands nationaldag som firas den 17 mars. Dagen firas till minne av landets skyddshelgon S:t Patrick. I bland annat USA, Storbritannien och Irland är det tradition att ha gröna kläder på sig. Om man ser någon som varken bär gröna plagg eller accessoarer får man enligt tradition tillåtelse att nypa dem. S:t Patrick är även känd som den person som tog kristendomen till Irland.


Skrivet av
Mer från Flygstolen

Matmetropolen för alla plånböcker

Doften av nyhackad koriander, stekt vitlök och bubblande fisksås gör sig ständig...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *