New York – resa för två

Underbart vackra Chrysler Building i New York. Kanske blir det du och en vän som vinner vår resa till New York för två? För att tävla behöver du gilla oss på Facebook och skriva i Facebook loggen “Jag vill vinna en resa”. Visst är det trist för de som inte är med på Facebook, men vi kände att vi ville göra något kul för de som gillar oss där och följer våra äventyr, inlägg, bilder och påverkar vårt erbjudande till det bättre. Det kommer tävlingar framöver även här på bloggen.

Att vara med på Facebook är gratis och enkelt att registrera sig. Lycka till i tävlingen och ha en trevlig fredag!

Chrysler Building, New York - Foto: www.nikfoto.se
Skrivet av
Mer från Flygstolen

La Rambla

Längs den breda boulevarden La Rambla i Barcelona hittar du allt från...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *