Walk Broadway

Broadway – Manhattans absolut största gata. Ett måste för ditt New York besök, gå en liten bit eller hela sträckan. Gatan är en av de ursprungliga gatorna. Den börjar i södra delen nere vid Bowling Green och slutar precis vid Columbus Circle.

Här hittar du många välkända byggnader. Flatiron Building, ni vet den där strykjärnsbyggnaden, är en, Macys en annan. Många av de stora teatrarna ligger utmed Broadway, inne på sidogatorna bara ett stenkast bort. Är du intresserad av teater och show är den här webbsidan fylld med info och möjlighet att boka biljetter. Broadway är enkelriktad och går i riktning söderut. På senare år har trafiken dragits åt kring Times Square för att få en bättre trafikmiljö.

Vi hoppas att du får möjlighet att besöka den här staden. Kanske är det du som vinner resan för två hit! Vi önskar dig en härlig lördag, här i Skåne skiner solen och det är just nu 9 grader varmt.

Walking on Broadway. Foto: www.nikfoto.se
Skrivet av
Mer från Flygstolen

Shopping i Budapest

Jag måste erkänna att jag visste inte mycket om Budapest när det...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *