En mix av två härliga städer

Den här bilden känns som en underbar mix av New York och Barcelona, med sin mosaik och gula taxibil. På torsdag i nästa vecka är det dags att glädja tre vinnare. Kolla gärna att din profil på Facebook inte är låst så vi kan skicka ett meddelande om du vinner, likaså att du bifogat dina kontaktuppgifter till din reseberättelse om du valt att skicka in en sådan. Givetvis kommer vi dubbelkolla att vinnarna gillar oss på Facebook, eftersom det var en av förutsättningarna för den här tävlingen. För dig som inte har Facebook kommer snart andra möjligheter att vinna priser. Önskar dig en trevlig tisdag!

Street art. Foto: www.nikfoto.se
Skrivet av
Mer från Flygstolen

Florida Keys – en känsla av karibien

The Florida Keys börjar längst ute på Floridahalvön och är en ögrupp...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *