Flax! Nu är det din tur!

God morgon! Idag känns det roligt att kunna berätta att vi skapat något speciellt för dig, vår trevlige bloggläsare. Nu börjar vi med Flygstolen Flax – som innebär att den som är först att kommentera ett inlägg med vår Flax symbol vinner en resa för två till halva priset. Symbolen kommer att postas helt slumpmässigt ett antal gånger under 2010. Om destinationen eller tidpunkten inte passar, går erbjudandet vidare till den som kommenterat som nummer två osv. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i bloggen så vi får tag på dig och kan berätta om din eventuella vinst! Flax symbolen ser du här nedanför och lite kort om reglerna för tävlingen. Lycka till och fortsatt trevlig torsdag. Flax – Nu är det din tur!

Flax! Nu är det din tur!
Flax! En tävling för dig som vill resa med en vän för halva priset!
Skrivet av
Mer från Flygstolen

Split, Kroatiens Skärgård

Äntligen fredag och idag lämnar många sina arbetsplatser för att ha en...
Läs mer

37 Comments

 • Äntligen dax! – Nu kanske jag strax vinner en resa med Flax – Det vore kul till max!

 • Hej!
  Jag har verkligen flax om jag får turen att vinna en resa till halva priset. Har försökt med lotter och spel, men utan lycka…..
  Soliga hälsningar,
  Eva Johannesson

 • Det vore väl ett under med lite flax, mitt i allt arbetande.
  Ja det vore väl tur till max.

 • Hej Sebben och ni andra!
  Ni var snabba och du Sebben var först – men vi har ju inte dragit igång ännu. Inom kort kommer vi posta den första Flax! symbolen och då gäller det som står i reglerna om Flax. Först att kommentera får erbjudandet. Om inte den som är först har möjlighet att resa, går erbjudandet vidare till nummer två. Missa inte att ange korrekta kontaktuppgifter och att titta i din mejl om du är en av de första att kommentera. Flax går snabbt, varje erbjudande gäller under 24 timmar innan det går vidare till nästa om vi inte får kontakt med dig. Önskar er alla en fortsatt trevlig torsdag :)

 • Det är roligt att folk bara kör på utan att ha sett Admin förklara att tävlingspresentationen inte gäller som Flax-inlägg. Go for it!

 • Jag vill vinna en resa. Tillsammans med min sambo blir det en härlig paus och nystart i livet. Vi behöver alla lite äventyr för att leva.

 • Jag hoppas att denna Flaxsymbol skickas ut på kvällstid så en vanlig dödlig arbetande också kan få chansen att vara med. Vi är ett gäng som ogärna gör privata “ärenden” på arbetstid.
  Annars en kul grej!

 • jag HAR flax, även om blixten som tog min dator, mitt internet, min telefon, min fax, min telefonsvarare, min router inte håller med… SUCK

 • Nu borde det vara DAX att få lite FLAX. Att resa är kul, gärna innan jul!!!

 • Vår bröllopsdag
  Vi gifte oss den 27 december för 25 år sedan. Vi hade varit tillsammans i flera år och jag hade väl gett upp hoppet om att vi skulle bli legeliserade. Men så kom Staten på att man skulle ändra änkereglerna från och med årsskiftet till att bara gälla ”äkta” änkor. Detta var den romantiska grunden till min mans ”frieri”. Men ett villkor var att ingen skulle få veta, varken släkt eller vänner.
  Vi skulle gifta oss hos borgmästaren, min man bokade tid. Jag var där i någorlunda god tid, han kom sin vana trogen lite sent. Så pass sent att jag nästan hade gett upp hoppet.
  Sedan utspelade sig följande:
  Borgmästaren: ”Välkomna, var är era vittnen?”
  Vi: ”Vi har inga…” (jag hade ju tystnadsplikt så inte ens min bästa kompis var där ELLER min mamma)
  Borgmästaren: ”OK” (och kallade in två sekreterare som hade varit med många gånger tidigare)
  Borgmästaren igen: ”Vi har en lite längre och en lite kortare ceremoni. Vilken vill ni ha?”
  Maken: ”Finns det någon där man bara säger Ja och Hej”? (efter konfunderat nekande från Borgmästaren) ”Då får det bli den korta.”
  Borgmästaren: ”Kan jag få ringarna?”
  Maken: ”Jag har inga. Måste man ha det?”
  Borgmästaren: ”Hrmm, nej förvisso inte, men det är brukligt. Som ett vårdtecken och så där..”
  Maken: ”Jaså, ja men vi har inga”
  Borgmästaren: ”OK, det kan du ju köpa in efteråt då.”
  Min man ger honom ett blankt oskuldsfullt ansikte.
  Borgmästaren ser mer och mer tveksam och konfunderad ut men fortsätter i alla fall med den”högtidliga” ceremonin. Sedan efter allt ”tager du osv , osv”:
  Borgmästaren: ”Nu kan du kyssa bruden” (och han suckar av lättnad att det hela är över. Den stackars borgmästaren har nog aldrig varit med om något liknande)
  Maken: ”Tack, det kan vi ta en annan gång. Är det färdigt nu?”
  Vi undertecknar papperet, får med oss vigselbeviset och stiger ut som nyblivet äkta par – fast det känns inte riktigt så..
  Jag har fortfarande inte fått någon vigselring och har aldrig fått uppleva möhippa eller bröllopsfest. Är det inte dags att få en smekmånad, nu 25 år senare i alla fall? Kanske kan jag lura till mig en ring då också, fast möhippa får jag nog aldrig….
  Jill

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *