Välkommen maj månad

Underbara vitsippor i Skåne. Bild lånad från http://minerva.bloggsida.se

Skönt med söndag och äntligen maj månad. Man saknar värmen, solen som kittlar på näsan, en promenad utan kofta och långa ljusa sommarkvällar. Ah, så skönt. Vi går mot rätt håll! Idag har Filip och Filippa namnsdag så känner du någon sådan blir de nog glada över en hälsning, kanske en bricka muffins från gårdagens recept går hem. Nu är det bara två dagar kvar tills vi stänger tävlingen för fler bidrag. Vi har fått många roliga berättelser men även de som berör. Vilka reseminnen! Efter att tävlingen är avslutad på torsdag kommer vi posta flera av bidragen så att du får ta del av de berättelser som vi fastnat för. Önskar dig och dina nära en lugn trevlig söndag!

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Vi reser med Lufthansa

Eftersom vi säljer resor, testar vi självklart produkterna som flygbolagen erbjuder. Om...
Läs mer

1 Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *