Bara två dagar kvar att tävla

Första priset - en resa för två till New York delas ut nu på torsdag! Foto: www.nikfoto.se

Ny vecka och tävlingen ska snart få sin upplösning. Du har till i morgon tisdag kl. 24, på dig att förbättra dina chanser genom att skicka in en kort text på temat “resa” till newyork@flygstolen.se

Om din text är ett rim, rolig, spännande eller berör avgör du själv. Eventuellt kommer vi att publicera den här på vår blogg. Vi har redan fått flera berättelser vi tänkte dela med oss av efter tävlingens slut och posta här i bloggen. Du har väl inte missat att vi även kommer att dra igång något som vi kallar Flygstolen Flax? Det innebär att vi kommer posta en symbol helt slumpmässigt här i bloggen. När symbolen dyker upp får den som är först att kommentera ett erbjudande om en resa för två till halva priset! Om inte den som är först har möjlighet att anta erbjudandet går det vidare till person två osv. Vi kommer köra med Flax hela år 2010 så det blir många tillfällen framöver att hinna först. Läs mer om Flax här.

Taggar i artikel
Skrivet av
Mer från Flygstolen

American Museum of Natural History

Den här veckan tipsar vi om saker att göra i New York....
Läs mer

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *