Final countdown

Barcelona. Foto: Privat

Hej kära vän, sista dagen att vara med i tävlingen där första priset är en resa för två till pulserande New York, andra priset en resa till underbara Barcelona och tredje priset hotellcheckar till ett värde av 500 kr.

Klockan 24 i natt slutar vi titta på vilka som gillar oss på Facebook, vilka som kommenterat i loggen och mail som kommit in. I morgon läser vi igenom bidragen och om det kommit in något som vi tycker är någonting utöver det vanliga, innebär det kanske att vinnaren är funnen. Lika gärna kan det bli någon som kommenterat helt slumpmässigt. På torsdag är du välkommen tillbaka hit för att ta del av resultaten. Tills dess hoppas vi att du får en solig och trevlig tisdag!

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Mitt Paris

God Morgon Måndag, Idag beger vi oss till Frankrikes huvudstad Paris! Paris,...
Läs mer

4 Comments

  • Åhhh, vill vill!!! Tänk att få överraska min fru med en av dessa resor. Jag kommer inte tigga, utan bara säga SNÄLLA, SNÄLLA, SNÄLLLLLLAA!!!!!

  • Jag jobbar nu i Prag, min sambo är i Malmö, men det skulle vara otroligt skönt att resa tillsammans t ex till Barcelona.

  • Drömmen om Barcelona..
    Långsamt vakna på ett café över en god kopp kaffe. Promenera ner till vattnet och låta sanden leta sig in mellan tårna. Ingen stress. Köpa en glass. Kanske doppa fötterna. Smygspana på folket som går på strandpromenaden. Ingen oro. Beställa smarriga tapas och äta tills man inte orkar mer. Gå vilse i Barri Gotic. Shoppa loss! Dricka en Clara. Låta trötta fötter sova siesta. Vakna pigg. Dricka iskall cava. Dansa till sent. Strosa hem på den fortfarande varma asfalten..hungrig. Drömmen om Barcelona…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *