Flygstolen Flax – New York!

Flygstolen Flax Tävling New York

New York Flygstolen Flax

Tips! Gilla oss på vår sida på Facebook så missar du inte när vi postar Flygstolen Flax! Först att kommentera det här inlägget får ett erbjudande om en flygresa för två till halva priset. Vinnaren av Flygstolen Flax måste acceptera eller avböja erbjudandet inom 24 tim, annars går det vidare till nästa tävlande. Glöm inte att ange korrekta kontaktuppgifter. Erbjudandet måste bokas inom 3 mån men avresedatum kan självklart vara senare än så. Tävlande måste vara 18 år fyllda. För att så många som möjligt ska få Flax under 2010 får du vara med så många gånger du vill, men bara acceptera en vinst. Lycka till!

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Prag – mysigt och imponerande

Idag beger vi oss till Prag, huvudstad och största stad i Tjeckien....
Läs mer

13 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *