Resor sprider glädje

Underbar bild lånad från http://wallpaper-world.co.cc

Igår var en härlig dag för oss på Flygstolen. Vi fick nämligen ringa upp våra tävlingsvinnare och sprida glädje. Det är verkligen så som det gamla ordspråket säger – delad glädje är dubbel glädje. Filip och hans dotter Ella som vann en resa till New York, kommer att skicka bilder och en reseberättelse när de kommit iväg. Glädje är ju även något som växer när man delar med sig, så därför är vi glada över att vi kommer köra Flygstolen Flax under hela 2010. Det kommer bli allt från solresor och storstäder, till äventyr och skidresor. Med andra ord är det många av er som kommer att få tillfälle att resa i år, två för halva priset. Först att kommentera ett Flax inlägg gäller och glöm inte att kolla din mejl eller bifoga telnummer så att vi får tag på dig om du är först. Trevlig helg!

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Vinnare av ännu en Flax – grattis!

Tack för de fina reseminnen ni delade med er av – en...
Läs mer

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *