Flygstolens hjärta

Flygstolens hjärta

Vi på Flygstolen hjälper gärna till där vi känner att vi kan göra en liten skillnad. Att dela med sig av kunskap och erfarenhet är något vi gör redan idag där det finns lite utrymme för oss att vara med. Det känns viktigt för oss. Senast ställde vi upp med ekonomin kring resorna för några duktiga engagerade unga killar som reste ner till Kenya för att där arbeta med hjälpprojekt kring kvinnor, barn och deras utsatta situation. Mer om det kan du läsa här i vår blogg under “Flygstolens hjärta”.

Flera på Flygstolen har fadderbarn, ett fint sätt att hjälpa en liten medmänniska, som inte behöver tynga din privata ekonomi för mycket, speciellt inte i jämförelse med den stora vinst vi alla gör när barn växer upp med möjligheten att äta sig mätta och kunna gå i skolan.

På en resebyrå arbetar det ofta människor som talar fler språk än ett. Därför finns det även hos oss, människor som arbetar volontärt med att översätta brev mellan faddrar och fadderbarn. Om du skulle vara intresserad av sådant arbete eller bli fadder, kontakta en hjälporganisation för mer information. Nedan finner du två bra länkar:

www.barnfonden.se

www.sos-barnbyar.se

Med dessa korta rader hoppas jag att vi kan inspirera dig som privatperson, anställd eller företagsledare att se dig omkring om det finns något du kan göra för att hjälpa en medmänniska. Det känns riktigt gött ända in i själen!

Fina unga människor i Kenya. Foto: Jarle Furali
Skrivet av
Mer från Flygstolen

Vinn din egen bok – lucka 4

Vinn din egen bok! Vi har fått två böcker att dela ut...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *