Flygstolen på tv3

Flygstolens reklamfilm på tv3
Det hela utspelar sig tidigt på morgonen på en okänd semesterort ...
Flygstolens reklamfilm på tv3
Är det kallt på semestern eller vad är på gång?
Yes. Idag är det äntligen dags för vår reklamfilm på tv3. Vi tänkte ställa en fråga senare där svaret återfinns i filmen. De tio första som svarar rätt får en liten present med posten. Som jag berättat tidigare är syftet med vår film att visa på fördelarna med att boka en paketresa i förhållande till charter. Vi har valt att illustrera detta på ett sätt med glimten i ögat genom att visa något som säkert är bekant för många. Två bilder som inte avslöjar för mycket kommer här. Hoppas vår reklamfilm kommer ge dig ett igenkännande leende på läpparna och att din fredag blir riktigt trevlig!

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Vinnarna i vår fototävling!

Vilka härliga, fina och inspirerande bilder vi fått in till vår fototävling,...
Läs mer

13 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *