Flygstolen Flax – Paris

flygstolen flax till paris

Den här gången går vår Flax resa till underbara Paris med SAS där två får resa för halva priset. Vinnaren kan välja att flyga från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn när det passar, bara bokningen görs inom tre månader. Lycka till!

Vi har fått en del kommentarer och önskemål när det gäller Flax. Vi har hittills försökt att sprida tävlingstillfällena till både dag- och kvällstid för att de flesta ska kunna vara med. Alla har ju inte tillgång till dator eller möjlighet att surfa på arbetstid. Vi funderar därför på att förbättra ännu mer genom att ge erbjudandet till en slumpis utvald kommentar skriven inom 24 timmar från publiceringstillfället. Vad tycker du? Först till kvarn eller ska alla som kommenterar inom 24 timmar ha en chans att vinna? Om du läser det här men inte är den första att kommentera skulle det innebära att du ändå haft en chans att vinna. Dela med dig av din åsikt i kommentarsfältet, vi lyssnar!

Taggar i artikel
, ,
Skrivet av
Mer från Flygstolen

En annorlunda och fantastisk resa del 2

Dag två börjar, ganska tidigt, men bra med en god frukostbuffé. Vi...
Läs mer

31 Comments

 • Grattis Camilla! Du var först och får ett erbjudande om att resa två till Paris med SAS för halva priset! I din mail kommer med info :)

 • Jag gillar att man måste va med lite, satt själv hela kvällen och morgonen och bara uppdaterade min sida. Och givetvis när jag går för att ta tvätten så kommer den, typiskt! Jaja, nästa gång kanske. :)

  24 timmar är ett ganska långt spann och det är nästan lite för lätt att få chansen, tycker jag. Kanske istället de 20 första som kommenterar eller inom 2 timmar. Då har alla en ganska bra chans att hinna se det.

  Är det inte också så att om fler har chansen att vinna så måste det väl finnas nåt mer som avgör? Jag tänker på att man enligt tävlings- och lotterilagen (eller vad den nu heter :) ) så får man inte lotta fram vinnare utan den som vinner måste ha gjort något för att förtjäna det. Typ en slogan eller nåt. Det kommer ni ju undan, tror jag, om det är den första som kommenterar som vinner.

  Lite flummigt kanske, men ni fattar vad jag menar. :) Bara så ni inte får skit i efterhand.

 • Tycker det är helt riktigt och rätt att Ni gör om..så att så många som möjligt har möjligheten att deltaga :) Kul grej kul fb sida :)

 • Hej hopp! Jag har flax! Typiskt att man suttit här hur länge som helst och bevakat och så ger man sig ut för att jaga lite mat och då kommer flaxet… Hoppas alla mår bra där ute! Peace.

 • Jag har flax!! Elr har jag? Håller med Malin.Jag hade tid hos tandläkaren på morron och kom hem 10 min efter “flaxet” :( Så typiskt när jag som Malin suttit och uppdaterat länge..
  Men må bäste man/kvinna vinna idag :D //Nettus

 • Man kanske ska införa någon typ av tävlingsmoment så att det inte bara är snabbhet som premieras… Jag skulle önska att jag hade flax på New York-resan igen – jag satt som klistrad vid bloggen då (kunde aldrig drömma om att det skulle var just favoriten New York på första!), men lämnade datorn bara minuter innan…

 • Jag har flax! :) Kanske, om reglerna ändras..

  Jag håller dock med Malin. 24 timmar är länge.. 2 – 4 känns rimligare.

 • Jag har Flax! :) om ni ändrar reglerna!!! Jag har jobbat varje gång den kommer, Vill samtidigt säga GRATTIS till Camilla som flaxade sig till seger denna gången ;))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *