Tänk att få vakna upp här

Med Flygstolen till Antwerpen - bo på Sas Radisson
Välkommen att boka rum här!

Om du vinner vår tävling, en resa för två till Antwerpen med Brussels Airlines kommer du att bo på det här hotellet, moderna Radisson Blu Astrid Hotel Antwerp. Hotellet är centralt beläget i hjärtat av Antwerpen, mittemot centralstationen, en perfekt bas för shopping bland Antwerpens modekvarter och trevliga restaurangbesök.

Med Flygstolen till Antwerpen - bo på Sas Radisson

Hotellet är designat av arkitekten Michael Graves och har 247 exklusiva och eleganta rum, inklusive business class rum, sviter och 19 lägenheter. Hotellet erbjuder en separat konferensvåning med 18 mötesrum, ett business center och utrymme för pauser. Aquatopia, som ligger i anknytning till hotellet är hem för ett häpnadsväckande antal fiskar och reptiler och kan vara platsen för din nästa upplevelse.

Välkommen att bo i en av våra rum, slappna av i vårt fitness- och hälsocenter och njut av en delikat tre rätters middag i vår restaurang, The Square.

Med Flygstolen till Antwerpen - shopping

radisson_logo

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Londons oaser

Dagens trevliga inlägg om Londons oaser kommer från Ella Levin som gärna...
Läs mer

4 Comments

  • bara gå omkring och ögonshoppa njuta av atmosfären och sälskapet lite mat och god dryck sitter aldrig fel heller

  • Skulle gärna vilja återse Belgien än en gång.Mitt sista besök där var när jag arbetade med “HELL DRAIVERS” i börja av 70-talet.HOPPAS.

  • Bara att få njuta av atmosfär jag aldrig upplevt! bo flott o skönt ( sova o mysa med partner i skön säng) Känner att färgerna stämmer med mig, jag kommer till ro o harmoni. Hoppas maten också är till det bästa belåtenhet.
    Monica

  • Ik spreek een beetje Nederlands och skulle verkligen vilja komma tillbaka till Antwerpen. Bodde och studerade där 1999-200 och har inte varit där sedan dess. Jag bodde bla med en kille som läste till juvelerare, jag älskar staden, landet, maten och människorna och skulle verkligen älska att få återvända till mitt kära Antwerp!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *