Tävling – Vinn resa för två till Palma och dyrbara ringar

res till palma med flygstolen.se

Ännu en skön tävling med Flygstolen! Går du i giftastankar, förlovning, förnya löften eller hoppas på ett frieri? Då är den här tävlingen precis den rätta för dig! Du kan nämligen vinna en resa för två till Palma, Mallorca med Airberlin samt ringar från Guldfynd till ett värde av 10,000 kr.

Så här går det till: Gilla Flygstolen.se på Facebook, länken hittar du här. Skriv sedan en kommentar på det här inlägget. Vi vill gärna att du beskriver kortfattat hur du skulle vilja fria eller bli friad till eller beskriv Flygstolen.se med max fem ord.

Tävlingen pågår tom. den 17 juni kl. 24. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter när du kommenterar så vi får tag i dig om du är vår vinnare. Juryn består av Flygstolen.se och vårt beslut går ej att överklaga. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Personal på Flygstolen.se och samarbetspartners får inte medverka i tävlingen, fast de gärna vill. Lycka till!

guldfynd och flygstolen.se

Boka airberlin hos flygstolen.se

Taggar i artikel
, ,
Skrivet av
Mer från Flygstolen

Los Angeles

Välkommen till Los Angeles och USA. Los Angeles i Kalifornien är ett...
Läs mer

98 Comments

 • Den 19 september 2009 gifte jag mig med v… See moreärldens bästa man. Men vi är inte förlovade och har aldrig varit det! Vi älskar båda Palma så jag skulle vilja överraska honom med en resa dit, allt ska vara hemligt, han får bara reda på att han ska packa en väska innan vi drar iväg. Första kvällen ska vi äta en supermiddag med alla tapas som han älskar. efter middagen går vi en promenad genom Palma, mot katedralen och där utanför ska jag fria till min underbara man. Lite avigt, lite knäppt, lite som oss, först bröllop sen förlovning! Och dessutom i Palma!

 • Blev lite fel:
  Den 19 september 2009 gifte jag mig med världens bästa man. Men vi är inte förlovade och har aldrig varit det! Vi älskar båda Palma så jag skulle vilja överraska honom med en resa dit, allt ska vara hemligt, han får bara reda på att han ska packa en väska innan vi drar iväg. Första kvällen ska vi äta en supermiddag med alla tapas som han älskar. efter middagen går vi en promenad genom Palma, mot katedralen och där utanför ska jag fria till min underbara man. Lite avigt, lite knäppt, lite som oss, först bröllop sen förlovning! Och dessutom i Palma!

 • Drömmnen vore än att fria till min käresta på stranden där vi båda står med tårna nersjunkna i sanden. Med solnedgången i horisonten och med det härliga suset av havbruset i bakgrunden…

 • Hade älskat att få vara den som får överraska… med ett frieri en ljummen sommarkväll under svajande palmer och havets brus i bakgrunden…

 • Får man lov att bli förälskad när man är över 60?
  I så fall vill jag gärna gifta mig med min Anette. Nu har vi tid för varandra, kan resa, äta god mat och se vackra miljöer.
  Mallorca står på schemat ändå, så…

 • På våran 1-års dag den 14/5 förlovade vi oss, och enligt seden ska man ju då gifta sig inom 1 år. Men eftersom vi båda är unga och inte har så jätte hög inkomst så blir det svårt att få råd med allt som hör till ett bröllop inom 1 år. Skulle vi få denna vinsten så skulle det underlätta otroligt mycket! Jag skulle göra det traditionellt: gå ner på knä, och fråga min sambo om han vill göra mig till världens lyckligaste, och dela resten av sitt liv med mig. Sedan skulle jag överraska honom med resan. Han har aldrig varit utomlands förut. Förhoppningsvis skulle vi också lyckas “tillverka” ett litet kärleksbarn på vår semester också ;) Vi har försökt få barn ett tag, men än så länge har det inte blivit något. Enligt läkarna beror det på stress. Så vi behöver åka bort och koppla av, så kanske våran dröm går i uppfyllelse tillslut!

 • Han finns där för mig i nöd och lust, precis som man lovar varandra då man gifter sig. Vi är varken gifta eller förlovade men varit tillsammans i 2 år och på senare tid har förlovning och en semester kommit på tal. Vi har aldrig rest ihop då mina studier och hans heltidsjobb (12 tim/dag) varit ett hinder.
  Flygstolen, help me to hit the jackpot – två flugor i en smäll; förlovning och vår första resa ihop.

  Flygstolen.se -> från solen till nordpolen!

 • 23 maj 2010, då vigdes vi, efter 16 års samboförhållande, vi är inga ungdomar (61 och 74 år),men vi är som nyförälskade tonåringar!Tänk om Flygstolen tog oss på bröllopsresa till ön som vi älskar allra mest!!!

 • Min dröm är att min sambo skall fria till mig på ett romantiskt sätt och med lite humor.
  Att lägga ringen i maten eller i drinken är ju kul men, glupsk som man är, skulle det nog sluta med att jag hade ringen i magen i stället för på fingret. Gå och vänta några dagar på att den skall komma ut… Där försvann romantiken! Men ganska roligt ändå!
  Egentligen spelar det ingen roll hur det går till men jag älskar överraskningar.
  Tänk om ni överraskar oss med en vinst!?
  4 år av sweet Love <3

 • Huvudsaken är att frieriet kommer direkt från hjärtat… <3 …och det gör ju allt när man verkligen älskar varandra…

 • Efter snart 7 år tillsammans är drömmen om en giftermål högst på listan. Kärleken har satts på prov med boende på skilda orter pga studier och jobb, men efter 454 långa dagar ska nu äntligen mitt hjärta flytta in hos mig och våran framtid kan starta på riktigt. Tillsammans. Ledordet genom vårat förhållande har varit “nära” och när vi nu äntligen får vara nära hade en överraskningsresa till Mallorca fullbordat cirkeln. Min pojkvän är värd allt guld i världen och då jag inte är någon impulsiv person har det inte blivit så många överraskningar genom åren. Men en resa till Mallorca och kanske ett bröllop på stranden hade slagit allt….

 • Har varit ihop med min kille nu i 5 år
  en upp o ner förhållande o många prover har satts,
  vi blev kära när jag åkte till peru där vi lärde känna varandra och efter de tog jag honom hit till sverige
  men vi har aldrig haft en riktig giftermål,,o vi har inte varit i dom platserna ni erbjuder ,så de skulle vara så fin att kunna gifta oss på riktig o romantisk ställe nära STRANDEN med champage,,o göra den till en öförglömmig kväll,,de önskar nog alla par,,som får den chansen o speciel när man tävlar om den,,,,

 • Har funnit min kärlek, min Hobi..om 1 månad firar vi 1år..det har varit ett tungt första år, med sjukdom o sjukhusbesök”fortfarande”, kulturella fördomar för att vi är från olika kulturer, och mycket motgångar. Detta skulle få alla att gå…men kärleken har varit stark och inte gett upp..

  “Av alla passioner är kärleken den starkaste, för att den samtidigt anfaller både huvudet, hjärtat och sinnena”

  skulle vilja överraska honom med en resa och ett bevis på att vår kärlek kommer övervinna allt.

  Det är med kärlekens lotteri som med alla de andra, du kan inte satsa halvhjärtat och hoppas på full vinst :)

  Tack för att ni finns

  kramizzar Angelica

 • Att få fira en stor dag i våra liv, nämnligen vår 35:e bröllopsdag på en ö som båda två alltid älskat

 • min älskade pojkvän behöver blixtar o dunder –
  ett frieri i Palma skulle absolut göra under.

 • Min pojkvän bor i Skottland. Jag bor i Sverige. Hur han friar spelar ingen roll, bara frieriet kommer från honom. Som nyexaminerade studenter är det inte heller lätt att få pengarna att räcka till flygbiljetter över havet så ofta som man vill. En förlovning och förlovningsresa till Palma hade gjort att distansförhållandet kan kännas lite enklare.

 • Ett drömfrieri vore att under flygresans gång få möjlighet att låna flygvärdarnas mikron och sedan fråga min sambo:
  -Till personen på rad 11 plats XX – vill du gifta dig med mig?

  Tror det skulle uppskattas av både tilltänkt fru, men även de andra resenärerna. Annorlunda men kul :-) Att sedan få avnjuta en vecka i Palma och få fina smycken från Guldfynd vore drömlikt!

 • I snart tio år har vi delat allt,
  glädje, bekymmer och pitepalt.
  Fortfarande upp över öronen kär,
  drömmer om att bli Palma-resenär.
  Och där på en mysig liten taverna,
  svarar jag “JA – mer än gärna”.
  Och när vi lyfter våra glas för gemensam skål,
  tackas Guldfynd och Flygstolen för smycken och resemål!

  På mysigt hotell just intill Palmabuktens vatten,
  spenderar jag sedan med fästmannen natten.
  Efter frukosten kan vi längst strandkanten flanera,
  och i lugnan ro bröllopet planera…

 • Mamma har tidigare kysst många grodor, men har nu äntligen hittat sin prins. Låt henne gifta sig och få ett minne hon minns!

  Hannah

 • Vi har varit tillsammans i tolv år nu, och jag har inte fått något frieri än. Vi har två barn och ett på väg (beräknad 27 augusti) och nu friar jag om jag vinner! :-) Då KAN han bara inte säga nej ;-)

 • Jag skulle vilja att min sambo friade till mig helt oväntat under en av våra fredagsmiddagar. De är lite heliga för oss och vi försöker alltid se till att lyxa lite extra just på fredagar. Bara vi två, när vi har det som bäst.

 • Till mor och far önskar jag denna resa. Dom träffades -72 och har aldrig haft riktigt råd att fira sina högtidssdagar ordentligt. Ett år firade dom t o m på macdonalds! Att ge dom chansen att förnya sina löften på Mallorca skulle vara fantastiskt! Idag 17 juni muckar deras yngsta son från försvaret och det innebär att alla vi barn nu är utflugna. Vad vore bättre start på deras nya liv, än att förnya sina löften?

 • F – Flexible
  L – Logisk
  Y – Yrkerkär
  G – Grundig
  S – Seriös
  ….

  Att äke runt i bergena på Mallorca med en ryksäk och en picnickurv i det jätte fina vädret. Min sambo vill da överraske mig med att have packet jordgubber, champange och chokolade, mens han falder på knä och fria.

  Nyder en fantastisk picnic innan vi åker tilbake till Palma, äter på en trevlig restaurant och nyter av verandre och en stund uten barn, mens solen går ned i havet….
  Att give min sambo möjligheten att falde på knä på en trevlig restaurant i Palma, mens solen år net over vattnet villa vara fantastiskt och et minna for livet – sådan som jag tycker

 • Jag vill så gärna mig gifta men min älskade vågar nog inte ställa sig på knän men kanske en resa med Flygstolen till det vackra Mallorca kan få honom att vekna!

 • Flygstolen – Från dröm till verklighet, Semestergurun !

  När det gäller fria så har jag en vision. Det börjar bli dags att fria till min älskling, och då vill jag gärna vara en historisk-inspirerad miljö, kanske en ruin, på en höjd (då vi båda har detta intresse, älskar värme och hon är fanatisk i höjder). Så åka till en sådan miljö, sitta på ruinmuren och blicka ut över medelhavslandskapet. Dricka champagne och äta jordgubbar, omfamnandes varandra. När solen går ner så säger jag åt henne att titta på något så hon vänder blicken. Då hon vänder sig tillbaka så står jag på knä framför henne med min ask med ringar i . Det hade varit idealet.

 • Jag skulle ha gömt ett kuvert hemma när hon är ute, när hon öppnar det finns det två biljetter till Paris. Hon får instruktioner att åka till flygplatsen och ta det angivna flyget. Hon ska givetvis inte ha en aning om vad som väntar. Väl i Paris inväntar en taxi till en pittoresk fin liten restaurang. Där väntar jag vid vårt ensliga bord med skumpa i näven. Jag ber henne sätta sig ner varav jag går ner på knä och frågar om hon vill bli min för alltid.

 • Pengar är önskningar från min dotter och blivande svärson som kommer att gifta sig på midsommarafton i Västerviks natur. Pengarna är till för att ha till hjälp då de på bröllopsresa vill fara, men dom ej ekonomiskt det kan klara.Vad skulle dom säga att då resan redan är betald och pengarna dom kan spara, och då kanske flera resor kan fara.

 • Jag skulle vilja att min John friade till
  mig i ett flygplan högt över ett europa i solnedgång.

 • Sydafrika, semester, Taffelberget, champagne och massor av kärlek! OM jag skulle ha ringar fixade kommer ett frieri äga rum…

 • Det skulle va underbart oförglömligt att bli friad till under en NHL match,med hjälp av storbilds skärmen!!! Tyvärr är NHL säsongen över, men i oktober startar den igen ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *