Flax! Italien

flax italien med flygstolen.se

Postat 11:20
Vädret känns lite trist så vi kör en Flax för att kicka igång veckan på rätt sätt! Flax till Italien med Lufthansa – två reser för halva priset till någon av dessa fem städer, välj mellan: Florens, Venedig, Rom, Milano och Neapel. Res från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

Så här går det till: Gilla oss på Facebook. Länken till vår sida hittar du här. Kommentera det här blogginlägget med max 10 ord – Vad är det bästa med Italien? Alla kommentarer skrivna inom 24 timmar från att det här inlägget har postats är med och tävlar. Superenkelt! Vinnaren meddelas inom 48 timmar.

Som alltid: Du måste vara 18 år fyllda för att vara med. Juryn består av Flygstolen och vårt beslut kan inte överklagas. Om vi inte får kontakt med vinnaren går erbjudandet vidare till annan tävlande enligt juryns val. Personal från Flygstolen och våra samarbetspartners får inte vara med och tävla. Lycka till!

härliga italien med flygstolen.se

Taggar i artikel
,
Skrivet av
Mer från Flygstolen

Vinner resa för två till Wien!

  Stort tack från oss och våra vänner på Airberlin för alla...
Läs mer

53 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *