Boende på Kanarieöarna

Välkommen till härliga Kanarieöarna i Spanien! Den här ögruppen som består av sju större öar ligger i Atlanten utanför Afrikas nordvästra kust. Du känner säkert till en eller flera av öarna till namnet även om du ännu inte rest hit: Teneriffa, Gran Canaria, Lanzarote, La Gomera, El Hierro, La Palma och Fuerteventura.

Kanarieöarna har varit kända sedan antiken då de förmodas ha upptäckts omkring 500 f Kr. Ögruppen har varit populär hos oss svenskar i många år, inte så konstigt med tanke på att det är den plats i Europa som har flest timmar solljus. Idag tänkte vi visa några olika hotell på Gran Canaria, den tredje största ön.

duna beach kanarieöarna med flygstolen.se

Omtyckta budgethotellet Duna Beach Bungalows ligger ca 2,5 km från stranden och 1 km från shoppingcentrat FARO 2. Stor pool med separat del för barn, stor solterass med solsängar. Bar och restaurang finns också på detta lägenhetshotell. Lägenheterna har separat sovrum, bad WC, terass samt barkök i vardagsrummet. Betal-TV (mynt). Internetuppkoppling i receptionen. Städning 3 dgr/vecka, byte av handdukar 2 dgr/vecka, byte av lakan 1 dag/vecka.

Pris Hotell
224:-/natt & per person i lägenhet.

Prisexempel flyg
Direktflyg
Stockholm – Gran Canaria, 21-28 aug
1906:-/person

Pris paket
Flyg och hotell 7 nätter
3277:-/ person (del i lägenhet)

Boka här »

Populära Beverly Park *** ligger endast 100 m från sandstranden, 300 m från shoppingcentret Tropical och 1 km från San Agustins shoppingcenter. 1,5 km från centrum av Playa del Inglés, 30 km från flygplatsen och 50 m från närmaste busshållplats. På hotellet finns 3 pooler, restaurang, bar/lounge, frisör, butik, bastu, jacuzzi, minigolf och tennisbanor. Alla rum har badrum/dusch, telefon, kabel/satellit-TV och balkong/terrass.

Pris Hotell
368:-/natt (del i dubbelrum inkl. frukost)

Prisexempel flyg
Direktflyg
Stockholm – Gran Canaria, 21-28 aug
1906:-/person

Pris paket
Flyg och hotell 7 nätter
4601:-/ person (del i dubbelrum)

Boka här »

boka sheraton med flygstolen.se

Sheraton Salobre Golf Resort & Spa består av flera byggnader med utsikt över havet, bergen och Salobre golfbana med 27 hål. Till Playa Meloneras är det 8 km, till Playa Maspalomas sanddyner, shopping och nöjen är det ca 13 km. Hotellet har fri skyttelbuss till stranden och till Sheratons strandhus.

Hotellet har reception, portierservice, biluthyrning och limousineservice, center för affärsresnärer, boutique, restauranger, barer, bankett/mötesfaciliteter, internetanslutning på allmänna platser (extra avgift) och barnpassningsservice. Dessutom finns pooler, solterrasser, snackbar vid poolen, barnpool, lekplats, putting green, golfsimulator, golflektioner, andra sportaktiviteter, tonårsklubb och barnklubb. Det finns Spa, skönhetssalong med frisör (efter förfrågan) och fitnesscenter.

Pris Hotell
1061:-/natt (del i dubbelrum inkl. frukost)

Prisexempel flyg
Direktflyg
Stockholm – Gran Canaria, 21-28 aug
1906:-/person

Pris paket
Flyg och hotell 7 nätter
6178:-/ person (del i dubbelrum inkl. frukost)

Boka här »

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Sevilla – platsen för bröllop och upptäckare

Sevilla är Spaniens fjärde största stad med också den stad som är...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *