Boende i New York

Välkommen till New York! USA´s folkrikaste stad med drygt nio miljoner invånare. Här erbjuds verkligen allt, shopping, teatrar, live musik, arkitektur, restauranger, nattliv och kultur. Det finns otroligt mycket att se och uppleva! Att tänka på! För att resa till USA behöver du ett elektroniskt inresetillstånd. Detta gäller för alla resenärer som reser utan annat giltigt visum. Nedan presenterar vi några olika alternativ på boende. Våra exempel gäller en lång weekend med 4 nätters hotell och direktflyg från Stockholm.

boka hotell gershwin hos flygstolen

Hotell Gershwin ** (åldersgräns minst 18 år) är ett enkelt turistklasshotell med en speciell karaktär, hotellets lobby är dekorerad med Pop Art, och här finns bland annat en kopia av den kända Campbell Soup modellen signerad av Andy Warhol själv. Här arrangeras också en hel del aktiviteter som teater, stand up comedy samt musikframträdanden. Flerbäddsrum med dusch och toalett (unisex) som delas med andra.

Pris hotell
Pris : 380:-/person i flerbäddsrum per natt

Prisexempel flyg
Direktflyg Stockholm – New York 9-13 september (lång weekend)
4422:-/person

Pris paket
Paketpris: 6158:-/person i flerbäddsrum, 4 nätter

boka paketresa till New York hos flygstolen.se

boka hotell edison NY hos flygstolen

Mellanklasshotellet Edison har ett utmärkt läge, endast ett kvarter från Broadway och Times Square. Byggt i tidstypisk Art Deco-stil från 1931. Rockefelller Center och ett flertal andra välkända byggnader ligger inom kort gångavstånd, och bara några minuter ifrån ett stort utbud av restauranger, shopping och nöjen. Hotellrummen är dekorerade i varma färger och utrustade med luftkonditionering och TV. Alla rum är rökfria. På hotellet finns också restaurang och pianobar. Rum med 2 sängar med möjlighet att utnyttjas av upp till 4 personer. Samtliga delar de 2 befintliga sängarna.

Pris hotell
Pris: 832:-/ person (del i dubbelrum)

Prisexempel flyg
Direktflyg Stockholm – New York 9-13 september (lång weekend)
4422:-/person

Pris paket
Paketpris: 8681:-/ person (del i dubbelrum 4 nätter)

boka paketresa till New York hos flygstolen.se

Boka Grace Hotel i New York hos flygstolen.se

Hotel Grace är ett hotell med modern design och bra läge vid Manhattans teaterdistrikt mellan Times Square och Rockefeller Center, nära många av New Yorks sevärdheter, barer, restauranger, caféer och shoppingmöjligheter. Hotellet har 24h loungeområde med inomhuspool och DJ (fem kvällar per vecka), gratis trådlös internetanslutning, fitnessrum, bastu, ångbastu och lobbybar. Rummen är utrustade med luftkonditionering, gratis trådlös internetanslutning, TV, DVD-spelare, iPod dockingstation, telefon, minikylskåp, safe och hårtork. Rummen har upp upp till 2 sängar med möjlighet att nyttjas av 4 personer. Alla använder de befintliga sängarna.

Pris hotell
Pris: 1233:-/ person (del i dubbelrum inkl. frukost)

Prisexempel flyg
Direktflyg Stockholm – New York 9-13 september (lång weekend)
4422:-/person

Pris paket
11834:-/ person (del i dubbelrum, inklusive frukost, 4 nätter)

boka paketresa   till New York hos flygstolen.se

boka strand hotel i new york hos flygstolen

Strand Hotel är ett exklusivt hotell i hjärtat av New York, nära teaterdistriktet, shopping på 5th Avenue, Madison Square Garden och mycket mer. Hotellet har fri trådlös internetanslutning, sällskapsrum & bar på taket, restaurang, fitnesscenter, center för affärsresenärer och bibliotek.  TV, telefon, iPod dockingsstation, skrivbord, hårtork, strykjärn, strykbräda och safe. Dubbelrum med möjlighet att nyttjas av 3 till 4 personer (om det är bokat så). Alla nyttjar de befintliga sängarna, 2 personer i en dubbelsäng, 3 personer eller fler i två separata sängar.

Pris hotell
Pris: 3360:-/ person (del i dubbelrum inkl. frukost)

Prisexempel flyg
Direktflyg Stockholm – New York 9-13 september (lång weekend)
4422:-/person

Pris paket
11221:-/ person (del i dubbelrum, inklusive frukost, 4 nätter)

boka paketresa  till New York hos flygstolen.se

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Los Angles – Hotelltips

God morgon tisdag, idag har vi regn här nere i Skåne och...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *