Boende i Antalya – Turkiet

Välkommen till Antalya – en av de vackraste hamnstäderna i Turkiet med palmkantade boulevarder och hamnkvarter med små pittoreska gränder. Den populära turistorten ligger på en klippa ut i Medelhavet omgiven av berg. Staden har ungefär 800 000 invånare och är det största resmålet i Turkiet efter Istanbul. Här finns mycket att se förutom att njuta av sol och bad. I den äldre delen av staden finns gott om både kyrkor, moskeéer och minareter samt det berömda klocktornet på Kalekapisi-torget. I närheten finns tre vackra tillika kända vattenfall. Sandstranden Lara Beach ligger 12 km öster om Antalya, på den andra sidan, den västra, hittar du Konyaalti Beach som är täckt av småsten.

I omtyckta Kaleiçi-området ligger hotell, barer, restauranger, nattklubbar och butiker i mängder. Här finns gott om turkiska specialiteter att köpa med hem; guld, mattor och läder men även utmärkta råvaror att njuta av på plats på en av stadens många marknader. Ångbad, hamam, är en tradition i Turkiet. Det finns många ångbad, vissa hotell har tom egna.

boka boende på falcon club hotel i antalya med flygstolen

All inclusive-paket till Antalya från Stockholm

9 nätter All inclusive på 4-stjärniga Club Hotel Falcon.

Hotellet ligger 5 km från affärer, restauranger, barer och nattlivet i Antalyas centrum, 14 km från flygplatsen (AYT). Hotellet har utsikt över Larabukten. Havet nås via 228 trappsteg ner till hotellets egen träbelagda solaltan med solstolar och parasoller. Observera att här är det inte grunt vatten. Rummen har badrum, luftkonditionering (varmt och kallt), satellit-TV, telefon, minibar, safe, hårtork och balkong. De flesta rum har havsutsikt. På hotellet finns bufférestaurang, A la carte-restaurang (bord måste beställas), snack-bar, poolbar, lobbybar, strandbar, nattklubb och turkiskt café.

Flyg
Stockholm – Antalya 3-12 september
Pris
5751:- /person, del i dubbelrum, All inclusive

All inclusive-paket till Antalya från Köpenhamn

Flyg
Köpenhamn – Antalya 1-8 september

Pris
4995:- /person, del i dubbelrum, All inclusive

boka paketresa till New York hos flygstolen.se

bo på kervansaray antalya boka hos flygstolen

9 nätter All inclusive på 5-stjärniga Kervansaray Lara

Det 5-stjärniga hotellet Kervansaray Lara Hotel ligger på Lara’s Gold Beach och 15 km från Antalyas centrum. Hotellet har reception, konferensrum, faxservice, hiss, restauranger, barer, pool, barnpool, miniklubb, fotbollsplan, tennisbanor, basketboll, och volleybollbana. Det finns fitnesscenter, Spacenter med Jacuzzi, bastu, ångbastu, turkiskt bad, wellnessterapi (några av faciliteterna är mot extra avgift). Rummen är utrustade med badrum (WC/badkar), hårtork, luftkonditionering, TV, telefon, minibar och safe (extra avgift).

Flyg
Stockholm – Antalya 3-12 september

Pris
9357:- /person del i dubbelrum, All inclusive

All inclusive-paket till Antalya från Köpenhamn

Flyg
Köpenhamn – Antalya 1-8 september

Pris
7797:- /person del i dubbelrum, All inclusive

boka paketresa till New York hos flygstolen.se

boka limak lara hotel antalya hos flygstolen

9 nätter All inclusive på 5-stjärniga Limak Lara De Lux Hotel

Limak Lara De Lux Hotel ligger 10 km från Antalyas flygplats och ca 18 km från stadens centrum. Hotellet har reception, lobby, hissar, flera restauranger och barer, café (öppet under sommaren), konferens/mötesrum, internetanslutning, poolområde för vuxna och barn, vattenrutschkanor, solterrass med parsoller och solsängar, trädgård, lekplats miniklubb, Spa- och fitnesscenter, inomhuspool och presentbutik. Rummen är utrustade med TV, telefon, luftkonditionering, centralvärme, safe, minibar, balkong/terrass, badrum (badkar/dusch) och hårtork. Allt-inkluderat innehåller alla måltider (frukost, lunch, middag och mellanmål/snacks) samt måltidsdrycker som läsk, öl, vin, vatten samt spritdrycker alla av lokala märken.

Flyg
Stockholm – Antalya 3-12 september

Pris
12393:- /person, del i dubbelrum, All inclusive

All inclusive-paket till Antalya från Köpenhamn

Flyg
Köpenhamn – Antalya 1-8 september

Pris
10159:- /person, del i dubbelrum, All inclusive

boka paketresa till New York hos flygstolen.se

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Paris och tre kända damer

Något som ligger mig varmt om hjärtat är konsten. Då är det...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *