Boende i Barcelona

Välkommen till Barcelona! Huvudstad i spanska regionen Katalonien. Här erbjuds en fantastisk blandning av storstadspuls, kultur, mat, sol och bad. Kända kyrkan Sagrada Familia, Park Guell och La Pedrera av arkitekten Antonio Gaudi, fotbollsarenan Nou Camp – FC Barcelonas hemmaplan, har ett intressant museum likaså finns det museer för konstnärerna Picasso, Miro och Salvador Dali.

Butiker finns det i otal, många längs gågatorna vid Plaça de Catalunya och Las Ramblas. Det är enkelt att ta sig runt via tunnelbanan som har luftkonditionering. Vi har tidigare skrivit om Barcelona här.

Idag tipsar vi om paketresor hit med direktflyg från Stockholm/Köpenhamn den 20-23 aug med 3 nätter på hotell. Visst lockar en långweekend!

boka aranea hotel i barcelona med flygstolen

Aranea  ***
Aranea är ett trevligt 3-stjärnigt hotell, som ligger 200 m från Sagrada Familia. Hotellet har bar, restaurang, Wi-Fi och tvätt. Rummen är utrustade med luftkonditionering, telefon, satellit-TV, minibar, safe (extra avgift) och hårtork.

Pris:
878:-/natt & dubbelrum inkl. frukost

Paketpris Stockholm – direktflyg och 3 nätter:
3318:-/ person del i dubbelrum inkl. frukost

Paketpris Köpenhamn – direktflyg och 3 nätter:
3084:-/ person del i dubbelrum inkl. frukost

Bo på Husa Barcelona Hotel med flygstolen

Husa Barcelona Mar ****

Husa Barcelona Mar ligger i bostadsområdet Diagonal Mar, 300 m från stranden och nära den Olympiska hamnen med många restauranger, barer och nöjen. Hotellet har pool, bar, cafeteria, garage, service för affärsresenärer och trådlös internet (extra avgift). Gästrummen är utrustade med luftkonditionering, TV, telefon, minibar, safe och hårtork.

Pris: 1069:-/natt och dubbelrum

Paketpris Stockholm
3652:-/person del i dubbelrum inkl. frukost

Paketpris Köpenhamn – direktflyg och 3 nätter:
3418:-/person del i dubbelrum inkl. frukost

boka opera garden hotell i Barcelona hos flygstolen

Petit Palace Opera Garden  ****

Hotell Petit Palace Opera Garden är beläget i Barcelonas mest kända turist- och kommersiella centrum. I närheten av hotellet ligger Liceo-teatern och den berömda Boqueria-marknaden, den olympiska hamnen med cafeer/barer och nöjesliv ligger också bara några minuter bort. På hotellet finns reception, bar, frukostbuffet och restaurang. Hotellrummen är utrustade med badrum/dusch, telefon, PC + WiFi, TV och luftkonditionering.

Pris:
1466:-/ natt och dubbelrum

Paketpris Stockholm – direktflyg och 3 nätter:
4205:- /person del i dubbelrum inkl. frukost

Paketpris Köpenhamn – direktflyg och 3 nätter:
3971:- /person del i dubbelrum inkl. frukost

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Valskådning

Första dagen på Teneriffa var det dags för valskådning med Gladiator U....
Läs mer

1 Comment

  • Tips om ni tar folk till Barcelona för exempelvis fotboll = besök på Camp Nou. Så kan tipsas om Blogg.barcaloneta.com en blogg som sedan 5 år varje dag täcker allt om FC Barcelona. De som så att säga äger bloggen har varit i Barcelona 16 gånger för Fotboll i första hand men också sol semester & Touristing.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *