Vinnare – Budapest med Malev

Tack för alla fina, roliga, annorlunda kommentarer i vår Budapest-tävling!  Vi valde ut ett antal kommentarer som vi tyckte om och satte oss och kontrollerade. Någon föll bort då den tävlande inte gillade oss på Facebook, någon annan hade inte hållit sig till max 25 ord och en tredje hade inte angivit ett efternamn, bara förnamn och en hotmail adress vilket gör det lite svårt för oss att kolla upp och komma i kontakt. Om du varit med i den här tävlingen, misströsta inte! Vi kör nämligen en ny tävling redan i nästa vecka, den här gången till värmen!

Vinnare av Flygstolens Budapest tävling
Grattis säger vi till Jonas Abrahamsson i Hok utanför Jönköping, som vinner en resa för två till Budapest med Malev Hungarian Airlines samt boende på nybyggda lyxhotellet Zara Continental. Vi ringde upp Jonas under förmiddagen under förespeglingen att han var en av våra finalister. Så här lät det:

Hej Jonas, det är från Flygstolen!
Hej!
Du är en av våra finalister i vår tävling om en resa till Budapest!
Oj, vad roligt!
Vill du berätta lite om dig själv?
Jag är en kille på 35, som bor med min fru och lille son Elliot i Hok, utanför Jönköping. Just nu är jag pappaledig och hemma med Elliot som är 17 månader.
Vad gör du när du inte är pappaledig?
Då jobbar jag som konsult inom IT på Husqvarna AB.
Har du varit i Budapest tidigare?
Nej, det är en del av Europa som jag inte besökt ännu, men det står på min lista över platser i Östeuropa jag gärna skulle besöka, såsom Prag och Slovenien.
Vem skulle du ta med dig om du vinner resan?
Min fru såklart!
Har ni tänkt att resa någonstans i sommar?
Nej, vi vill gärna vara hemma och njuta av den svenska sommaren. Idag är det riktigt härligt! Vi tänkte spara några semesterdagar och resa någonstans senare i höst.
Vi har den stora glädjen att meddela dig att du är vår vinnare!
Va!? Nämen Gud vad roligt! Min fru vet inte om att jag deltagit i er tävling, hon kommer bli jätteöverraskad! Tack så mycket!

 

Jonas lovar att återkomma med ett inlägg till vår blogg och berätta om hur det var i Budapest. Det ser vi fram emot! Grattis än en gång!

Taggar i artikel
Skrivet av
Mer från Flygstolen

Skönt boende i Miami Beach

Catalina Hotel & Beach Club **** Populärt Boutiquehotell med livlig atmosfär på...
Läs mer

5 Comments

  • Ett stort grattis till Budapest resan . Jag gläds med dig. Jag ville också dit :) Men du är säker värd denna resa tillsammans med din fru . Ha det så trevligt när ni väl är där. Mvh //Sanna

  • Hej och tack för alla gratulationer. Blev väldigt överraskad och glad över att det var jag som vann. Trevlig sommar!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *