Flax – Sevilla, Spanien

flax_sevilla flygstolen

Postat 16:04

Trots att många har semester, kör vi en Flax för dig som är hemma och kanske just nu drömmer om att resa till härliga Sevilla i Spanien!

Välj att resa från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. Du får resa när du vill inom ett år, men din resa behöver bokas inom tre månader.

Så här går det till: Gilla oss på Facebook. Länken till vår sida hittar du här. Kommentera det här blogginlägget med max 10 ord – Vad är det bästa med Spanien? Alla kommentarer skrivna inom 24 timmar från att det här inlägget har postats är med och tävlar. Superenkelt! Vinnaren får ett erbjudande om en flygresa för två för halva priset till Sevilla i Spanien med Brussels Airlines. Vinnaren meddelas inom 48 timmar.

Som alltid: Du måste vara 18 år fyllda för att vara med. Juryn består av Flygstolen och vårt beslut kan inte överklagas. Om vi inte får kontakt med vinnaren går erbjudandet vidare till annan tävlande enligt juryns val. Personal från Flygstolen och våra samarbetspartners får inte vara med och tävla. Lycka till!

flax_brussels flygstolen

Taggar i artikel
, ,

30 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *