Hej, kul att äntligen träffas.

Caroline - Sommarbloggen Pink

Efter en underbar studentdag följd av 17 dagars jobb nere i Antibes, Frankrike har jag lyckas vila upp mig en vecka hemma med “sommarlov”, bad och sol innan det nya intressanta jobbet här på flygstolen.se började. Jag heter Caroline Benson-Magiera och kommer ifrån Höganäs som ligger utanför Helsingborg i Skåne. Jag kommer finnas för er och skriva om resetips och drömresemål under sommarsäsongen. Tidigare studerade jag på Campeon frigymnasium med inriktining samhälle/kommunikation. På min fritid är jag mestadels hemma med alla djuren som bor på gården med mig och mina föräldrar. Jag är en aktiv person som inte gärna sitter stilla på samma ställe. Ett brinnande intresse är hästar och ridning, jag har 5 egna hästar så tiden rinner fort iväg.  Förutom hela dagar i stallet spenderar jag en stor del av tiden i Helsingborg med mina nära och kära.

Jag har inga förutbestämda framtidsplaner men hoppas på mycket resande. Jag tänkte publicera några av mina egna drömresemål här på bloggen under de veckor jag finns här.

jag hoppas självklart på en trevlig månad här på flygstolen och att den eventuella sommarsemestern inte stoppar dig från att läsa vår blogg.

MVH Caroline

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Önskeresan – Europa- vinnare

Än en gång har vi läst alla fina, personliga och trevliga kommentarer/önskningar....
Läs mer

3 Comments

  • Hoppas vi får följa med på spännande resemål .Fina bilder på dig.Kram

  • Ser fram emot att följa dig här, Caroline!
    Bland dina resor, ryms det såväl små som stora?
    Jag tänker på “den svenska rivieran”… Österlen.

  • hej! här kommer en hälsning från en semestrande norrköpingskille. jag tycker att flygstolen är ett jättebra initiativ….som behövs! det ger livslust! Bra! fortsätt så !!! kram på er alla medmänniskor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *