Hotell i Paris

boka Saint Georges Lafayette hotell hos flygstolen

Saint Georges Lafayette **

Turistklasshotell med trevligt läge i bostadsområde, ca 500 meter till Sacre Couer och 700 meter till Gare du Nord och varuhuset Galleries Lafayette. Reception med sittgrupper samt frukostrum. Internethörna i receptionen (mindre avgift). Närmaste tunnelbana: Saint Georges / Pigalle. Samtliga rum med bad/dusch, wc och hårtork. Telefon och kabel-TV. Kassafack i receptionen. Möjlighet för trådlös Internetuppkoppling (mindre avgift). Samtliga rum med trägolv.

Pris
806:-/ natt & dubbelrum inkl. frukost

pavillion_nation hotell i paris

Pavillion Nation ***

Mellanklasshotell med modern inredning, beläget intill Place de la Nation och den vackra Vincennes skogen. Reception med sittgrupper, bar samt frukostrum. Samtliga rum med bad/dusch, wc och hårtork. Telefon, platt-TV med kabelkanaler, minibar samt kassafack. Möjlighet för fri trådlös Internetuppkoppling. Luftkonditionering.

Pris
1247:-/ natt & dubbelrum inkl. frukost

Jules Hotel i Paris

Jules Hotel ***

Ett populärt hotell (tidigare Mercure Accor) med ett bra läge, mellan boulevarderna, Bourse och Operahuset på floden Seines högra strandbank. Det ligger även nära shopping och berömda sevärdheter. Hotellet är inrett i “Maison Bourgeoise” stil, rummen är utrustade med minibar, satellit TV, bad/dusch, hårtork och luftkonditionering. På hotellet finns lobby, bar, loungen med öppen spis och frukostrum.

Pris
2210:-/ natt & dubbelrum inkl. frukost

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Galeries Lafayette

Självklart finns det massor av tillfälle till shopping i Paris. Det är...
Läs mer

1 Comment

  • Hej!
    Er blogg har valts ut för att ingå i medieregistret CisionPoint och i vår topptiolista över svenska resebloggar. Vill ni veta mer om mediaintelligensföretaget Cisions produkter och tjänster så kan du besöka vår hemsida på http://se.cision.com/sv/OmCision/.

    För att kunna lägga till bloggen i medieregistret behöver jag mejla dig, men jag hittar ingen e-postadress på bloggen. Hör gärna av er till mig på moa.wirde@cision.com.
    Vänliga hälsningar,
    Moa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *