Hotell i Dubai

Dubai Deira Hotel

Metropolitan Deira ****

Metropolitan Deira ligger i Deira, Dubais centrum. Området avskiljs från Bur Dubai genom Dubai Creek. Deira erbjuder främst bra shopping, speciellt i Deira Tower vid Ban Yas Square. Nära Deira ligger också Bastakia, den historiska stadsdelen. På hotellet finns en takbassäng, ett gym, bastu, internetuppkoppling och parkering. Rummen har luftkonditionering, hårtork, TV, internetuppkoppling, kassaskåp, telefon och rumservice.

Pris
1242:-/ natt & dubbelrum inkl. frukost

Dubai Metropolitan Palace Hotel

Metropolitan Palace Hotel *****

Beläget i Dubai City intill populära Al Dana Shopping Centre och ca 6 km till populära stranden i Jumeriah Beach. Flera restauranger, kafeteria och barer. Takterrass med utomhuspool. Gym. Businesscentra med utmärkta konferensmöjligheter. Hotellbutiker. Relativt stora rum, samtliga med bad/dusch, wc och hårtork samt morgonrock. Telefon, kabel-TV med betalfilmer, minibar samt kassafack. Möjlighet för Internet uppkoppling. Luftkonditionering

Pris
2078:-/ natt & dubbelrum inkl. frukost

Dubai Marine Beach Resort and Spa Dubai

Dubai Marine Beach Resort and Spa ****

Förstaklasshotell vid Jumeirah Beach, ca 10 minuter med taxi från Dubai centrum. Hotellet har flera restauranger och barer samt nattklubb. Det finns två utomhuspooler, barnpool, vattenaktiviteter, gym, tennis- och squashbanor, Spa-avdelning, konferensfaciliteter, hotellbutiker samt skönhetssalong. Alla rum har bad/dusch, WC, hårtork, telefon, kabel-TV med betalfilmer, minibar, kassafack samt luftkonditionering. Viktigt: Byggnation pågår av en vågbrytare på den allmänna stranden.

Pris
3036:-/ natt & dubbelrum inkl. frukost

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Orlando – Harry Potter, Kalle Anka och späckhuggare

       I hjärtat av Florida – the Sunshine State – ligger Orlando....
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *