London

Caroline - Sommarbloggen Green

Jag beger mig till alla våras London och tar mig en titt.

Bilder säger mer än tusen ord, så vi börjar där.

London Eye
Är det bara jag som vill hit ? London Eye. Bild: hennessomimin.blogg.se

London Eye är ett observationshjul som praktiskt nog ligger mitt i stan för att kunna se staden ovanifrån. Det tar ca 30 minuter för att åka runt i någon av de 32 vagnarna. Tänk på att kön kan vara lång fram för en plats i hjulet.

Tower Bridge
Tower Bridge under kvällen. Bild:desireddestinations.com

Tower Bridge är det som symboliserar London enligt mig. Om man går över bron från Towern till andra sidan finns där ett promenadstråk precis bredvid Themsen. Där kan man stanna till och ta fantastiska bilder av bron i nattljuset.

London och Big Ben
Det blir inte mer London med Big Ben i bakgrunden. Bild:goutsdelux.files.wordpress.com

London är precis som tanken om det. En storstad med mycket människor, kaos i trafikstockningen och  försök inte passa några tider under din vistelse här, det skapar ännu mer stress. Med ständiga syner av dubbeldäckarna och turister som tar bilder blir en resa mot Madame Tussauds vaxkabinett något extra.

London består av vackra byggnader, miljöer och trevliga människor. Staden som aldrig somnar fick jag en gång förklarat för mig och det kanske stämmer med tanke på allt det du hittar här. Här finns typiska engelska pubar i varje hörn, klubbar för dom danssugna, restauranger i alla prisklasser och shoppinggator att gotta sig i för dom som intresseras av det.

Swiss Re Tower
Swiss Re Tower i London. Bild :skyscrapernews.com

Glöm även inte att titta på de nya sevärdheterna som London bjuder på. te.x. Swiss Re Tower.

Andra kända favoriter att besöka i London är Buckingham Palace, London Aquarium, London Zoo, Harrods och Picadilly Circus. Kanske hinner man inte med allt under sin vistelse, men man kan alltid åka tillbaka utan besvikelse.

En annan favorit i London är att under sommaren njuta av alla festivaler som London stad bjuder på och att njuta en picknick i vackra Hyde Park.

Prisexempel:

Köpenhamn – London

fr. 1132 kr (7-14 oktober )

Stockholm – London

fr.1216 kr ( 7 – 14 oktober)

Göteborg – London

fr. 1684 kr ( 6-13 oktober )

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Flygstolen Flax till valfri destination i Italien

Inlägget postas 26 maj kl. 14.29 – tävlingen pågår i 24 timmar...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *