Flax – Sevilla, Spanien

flax_sevilla flygstolen

Postat 08.30

Hej, vi är tillbaka med full styrka efter en härlig semester, hoppas att även du haft möjlighet att återhämta dina krafter. Vi drar igång direkt med en Flax till Sevilla, för dig som stannat hemma, varit borta eller drömmer om att resa just till vackra Sevilla i Spanien!

Välj att resa från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. Du får resa när du vill inom ett år, men din resa behöver bokas inom tre månader. Skriv gärna både ditt förnamn och efternamn när du kommenterar, det gör det lättare för oss när vi kollar att du gillar oss på Facebook och framförallt när vi ska få tag i dig om du är vår vinnare!

Så här går det till: Gilla oss på Facebook. Länken till vår sida hittar du här. Kommentera det här blogginlägget med max 10 ordVad förknippar du med Spanien? Alla kommentarer skrivna inom 24 timmar från att det här inlägget har postats är med och tävlar. Superenkelt! Vinnaren får ett erbjudande om en flygresa för två för halva priset till Sevilla i Spanien med Brussels Airlines. Vinnaren meddelas inom 48 timmar.

Som alltid: Du måste vara 18 år fyllda för att vara med. Juryn består av Flygstolen och vårt beslut kan inte överklagas. Om vi inte får kontakt med vinnaren går erbjudandet vidare till annan tävlande enligt juryns val. Personal från Flygstolen och våra samarbetspartners får inte vara med och tävla. Lycka till!

flax_brussels flygstolen

Taggar i artikel
,
Skrivet av
Mer från Flygstolen

Brussels Airlines

Vi på flygstolen besökte Bryssel förra helgen för att uppleva staden, kolla...
Läs mer

33 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *