Kanarieöarna – Gran Canaria

Karta över Kanarieöarna - boka hos Flygstolen.se

Den spanska ögruppen Kanarieöarna ligger i Atlanten, mellan 10 och 30 mil utanför Afrikas kust. Gruppen består av sju större öar och sex mindre. Öarna har fått sitt namn från latinska ordet Canis, hund, Insulae Canariae, Hundöarna.

Meloneras Golf - Gran Canaria

Idag några tips om hotell på Gran Canaria, den tredje största ön. Här finns gott om stränder, välskötta golfbanor, shopping, vattenaktiviteter och nattliv. Huvudorten Las Palmas grundades redan på 1400-talet. Det är den största staden på Kanarieöarna med nästan 400 000 invånare. Mellan det glittrande havet och de vulkaniska bergen finner du flera pittoreska småstäder, bananplantager och hundraåriga byar. Några tips på hotell hittar du här:

Cordial Sandy Golf Gran Canaria
Cordial Sandy Golf *** (Maspalomas)
Cordial Sandy Golf är ett trevligt bungalow-hotell beläget vid Maspalomas golfbana, ca 600 m från shoppingcentret Faro 2. På hotellet finns en stor pool med separat del för barn och en snack bar. Under vinterhalvåret är poolen uppvärmd. Underhållning vissa kvällar i veckan på grannhotellet Cordial Green Golf (100 m). Alla bungalows är utrustade med badrum/dusch, stor terass (med egna solstolar), kaffebryggare och brödrost. (TV och safe mot betalning).

Pris
798:-/natt i bungalow

El Escorial Hotel *** (Playa del Ingles)
Escorial Hotel ligger nära den lilla stranden vid Playa de Las Burras och Playa del Inglés stora strand. Det är nära till shoppincentra, restauranger, barer, olika underhållning och allmän busshållplats. På hotellet finns reception, lobby, hiss, bar, restaurang och tvättservice. Utomhus finns 2 pooler, barnpool, snackbar, solterrass med solsängar och lekplats. Det finns också wellnessområde med gym, bastu, turkiskt bad, inomhuspool, Jacuzzi och vilrum med vattensängar, solarium, massage och olika skönhetsbehandlingar. Dessutom finns bordtennis, biljard, fotbollsspel och spelrum med video och internethörna (extra avgift) samt aktivitetsprogram. Rummen har luftkonditionering och safe (båda mot extra avgift), TV, telefon, minibar, badrum med hårtork och balkong. Hotellet har egen parkering.

Pris
1082:-/natt. Del i dubbelrum inkl. halvpension

Rey Carlos hotell Gran Canaria

Rey Carlos **** (Playa del Ingles)
Gratis busstransfer till stranden i Playa del Ingles. Nära hotellet ligger det kända shoppingcentret Cita, med ett stort utbud av parfym- och souveniraffärer, butiker, cafeer, barer och restauranger. På hotellet finns bar/lounge, restaurang, bastu, pool och solterrass. Hotellrummen har badrum/dusch, hårtork, safe, kabel/satellit-TV, telefon och balkong/terrass.

Pris
973:-/ natt. Del i dubbelrum inkl. frukost

Sök prisvärt hotell

Sök lägsta pris flyg

Sök prisvärd paketresa

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Never sleepless in Seattle

Berättade igår om Seattle och eftersom det är en spännande stad fortsätter...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *