18 skäl att gilla flygstolen.se

18 skäl att gilla flygstolen.se

Vi gillar våra kunder, våra vänner på Facebook och våra followers på Twitter! För dig om inte känner till vad Facebook och Twitter är kan man enklast beskriva dem som mötesplatser på nätet, där du på facebook håller kontakt med vänner och familj men även kan hitta gamla klasskompisar och upptäcka saker man gillar inom allt från musik till mat. Twitter är en  mötesplats där man snabbt och kortfattat kan kommunicera ut frågor, information och vardagsbetraktelser. För oss som företag är det viktigt med transparens och kommunikation. Där du är, vill vi också vara för att besvara så mycket vi kan inom vårt område, resor!

Sedan maj i år har vi haft 18 olika resetävlingar, där 36 personer har fått lämna Sverige för äventyr, avkoppling, sol och bad. Just nu pågår en tävling där du kan vinna en resa för två till New York, USA. Vill du vara med och tävla? Klicka här! Vill du gilla oss på Facebook, klicka här. Vill du följa oss på Twitter, finns vi här. Vi önskar dig en riktigt härlig söndag!

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Flygstolen på Twitter

Flygstolen finns självklart på Twitter. För dig som inte använder tjänsten Twitter...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *