Los Angles – Hotelltips

God morgon tisdag, idag har vi regn här nere i Skåne och det är lätt att drömma sig bort till andra platser. Det finns ju så mycket att se! I går och i lördags har vi skrivit lite om Los Angeles. Idag tipsar vi om hotell i olika prisklasser i Hollywood, Santa Monica och Beverly. Som alltid är du välkommen att kontakta oss om du har frågor eller önskemål. Tel 0771 290 290, info@flygstolen.se eller via vår live chat som du hittar här uppe till höger. Hoppas din dag blir fin!

Ramada Inn Hollywood - Boka hos flygstolen.se

Ramada Inn Hollywood Universal *** (Hollywood)
Hollywood Ramada är ett modernt hotell med bra läge i Hollywood, nära allt som denna stad har att visa. Hollywood Sign, Entertainment District, Mann’s Chinese Theater, Walk of Fame, Movie Star Homes och mer finns bara några minuter från hotellet. Den nya tunnelbanan “red line”, som länkar Hollywood med Los Angelesområdet, finns nära hotellet. Hotellet har reception med lobby/loungebar, hissar, utflyktsdisk, restaurang, bankett- och konferensfaciliteter, mötesrum och 2 balsalar. Det finns utomhuspool omgiven av terrass med solsängar och parasoller, trädgård och gårdsplan samt hälso- och fitnesscenter. Rummen är utrustade med luftkonditionering, safe, TV, internetanslutning (extra avgift), direkttelefon med röstmeddelande, väckarklocka, strykjärn/strykbräda, litet kylskåp och mikrougn, kaffekokare samt badrum med hårtork. Tvätt- och kemtvättservice finns också (extra avgift). Rum med 2 sängar med möjlighet att nyttjas av 4 personer. Alla använder de 2 befintliga sängarna. Hotellet har egen parkering (extra avgift).

Pris
från 821:-/ person (del i dubbelrum)

Ramada Plaza West Hollywood - Boka hos flygstolen.se

Ramada Plaza West Hollywood *** (Hollywood)
Mellanklasshotell med bra läge i West Hollywood, nära till bra shopping och trendigt nöjesliv i LA. Tre restauranger, kafeteria samt flera barer. Uppvärmd utomhuspool samt gym. Hotellbutiker. Bilparkering (avgift ca 25 USD/dag). Samtliga rum med bad/dusch, wc och hårtork. Telefon, kabel-TV med betalfilmer och kassafack (mindre avgift) samt kylskåp och microugn samt strykmöjligheter. Luftkonditionering. Rökfria rum mot önskemål. 2-bäddsrum möljligt att utnyttjas av 2 vuxna och 2 barn. Vuxna och barn delar då 2 bäddar .

Pris
från 988:-/person (del i dubbelrum)

Renaissance Hollywood Hotel - Boka hos flygstolen.se

Renaissance Hollywood Hotel **** (Hollywood)
Förstaklasshotell med utmärkt läge i Hollywood. Restaurang och bar. Uppvärmd utomhuspool samt gym. Business center med utmärkta konferensmöjligheter. Shoppinggalleria. Möjlighet för bilparkering (avgift ca 24USD/dag). Samtliga rum med bad/dusch, wc och hårtork. Telefon, kabel-TV med betalfilmer, kassafack (mindre avgift), minibar samt kaffekokare och strykmöjligheter. Möjlighet för Internetuppkoppling. Rökfria rum mot önskemål. Luftkonditionering.

Pris
från 1254:-/person (del i dubbelrum)

Hotel Carmel - Boka hos flygstolen.se

Hotel Carmel *** (Santa Monica)
Bra läge i Santa Monica, inom promenadavstånd från stranden och ett kvarter från den populära gatan Third Street med shopping, restauranger och barer. På hotellet finns restaurang och bar. Intill hotellet ligger den populära nattklubben VODA. Bilparkering (avgift ca 14 USD/dag). Hotellrummen har badrum/dusch, hårtork, telefon och kabel-TV, strykjärn och luftkonditionering. Rum med 2 sängar med möjlighet att utnyttjas av upp till 4 personer. Samtliga delar de 2 befintliga sängarna.

Pris
från 638:-/ person (del i dubbelrum)

Holiday Inn Santa Monica Boka hos flygstolen.se

Holiday Inn Santa Monica Beach *** (Santa Monica)
Holiday Inn Santa Monica Beach ligger nära Santa Monica Pier, Santa Monica Civic Center, Malibu, Pacific Palisades och Venice Beach. På hotellet finns bar, mötesrum, businesscenter och utomhuspool. Alla rum har luftkonditionering, telefon, kabel/satellit-TV, safe (extra avgift), kaffe/tekokare, hårtork och strykjärn/bräda.

Pris
från 1043:-/person (del i dubbelrum)

Sofitel Beverly Los Angeles Boka hos flygstolen.se

Sofitel Los Angeles Hotel **** (Beverly)
Sofitel Los Angeles Hotel ligger i hörnet av La Cienega och Beverly Boulevard, mitt emot Beverly Center. Nära hotellet finns berömda caféer, nattklubbar och två kvarter därifrån ligger Robertson Boulevards boutiquer och restauranger. Hotellet har 24h reception, portierservice, biluthyrning, valutaväxling, WiFi-internetanslutning, mötes/bankettfaciliteter och presentbutik. Bland andra faciliteter finns fitnesscenter och Spa med hammam, massage, bastu, uppvärmd utomhuspool, restaurang, bar och rumservice 24h. Rummen är utrustade med luftkonditionering, safe, minibar, skrivbord, TV med betalfilmer, videospel, telefon med röstmeddelande, WiFi-internetanslutning, badrum med badkar/dusch och hårtork. Tvättservice finns också. Rum med 2 sängar med möjlighet att nyttjas av 4 personer. Alla använder de 2 befintliga sängarna. Sällskapsdjur tillåts (mot extra avgift). Hotellet har egen inomhusparkering och bevakad parkering (extra avgift).

Pris
från 1093:-/person (del i dubbelrum)

Sök prisvärt hotell

Sök lägsta pris flyg

Sök prisvärd paketresa

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Bo vid Triumfbågen i Paris

Vi fortsätter tipsa om hotell i världen. Ofta skriver vi om prisvärda...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *