Tips på hotell i London

London är alltid aktuellt oavsett årstid. Här finns alltid något att se, uppleva, handla med hem eller njuta av. Idag tipsar vi om några hotell i olika prisklasser, fler hotell hittar du vår webbsida.

Ashlee House - London - boka hos flygstolen.se

Ashlee House * Kings Cross
Enkelt ungdomsboende nära Kings Cross stationen. Bra alternativ för ungdomar som söker centralt boende i London, men till ett bra pris. Flerbäddsrum (10-16 sängar unisex)som delas med andra gäster, gemensamt badrum på varje våningsplan. På hotellet finns frukostmatsal och TV-rum. Här finns rum med varierande antal bäddar, vilket gör det till ett bra val även för tex ungdomsföreningar och sportklubbar. Härifrån är det också nära till British Museum, Covent Garden, Bloomsbury, Camden Market och några minuter från Piccadilly Circus och Leicester Square. Reception öppen 24h, gratis värde- och bagageförvaring, internetuppkoppling och rese/turistinformation. Rummen har mixat boende av bägge könen. Handdukar ingår ej i rumspriset men kan hyras för 1 GBP som betalas direkt i receptionen. Hotellet accepterar inte leverans av fotbollsbiljetter.

Pris
243:-/ person & natt i sovsal med 4-12 sängar (ej privat dusch/WC)

Hyde Park Towers Bayswater - boka hos flygstolen.se

Hyde Park Towers *** Bayswater
Bara några steg från det pulserande Queensway med dess sena kvällsshopping, färgrika cafeer och engelska pubar. Det centrala läget gör det till en bra utgångspunkt för shopping på närliggande Oxford Street och Knightsbridge, det är också lätt att ta sig till Piccadilly och övriga delar av London. På hotellet finns restaurang och bar/lounge. Smart Spa med avslappnande aroma/oxygen/ljusterapi och massage.Hotellrummen har badrum/dusch, hårtork, kabel/satellit-TV, kaffe/tekokare och byxpress. 150 m från Tunnelbanestationen Bayswater.

Pris

från 569:-/ person & natt (del i dubbelrum inkl. frukost)

Kensington Close Hotel & Spa - boka hos flygstolen.se
Kensington Close Hotel SPA *** Kensington

I det lugna Kensington med ett par minuters promenad till Knightsbridge och alla dess affärer, barer och restauranger. Trädgård, bar och restaurang inom hotellet. En helt ny SPA-avdelning med uppvärmd pool. Gym och skönhetsavdelning. Alla rum har badrum/dusch, te/kaffekokare, satellit-TV, telefon och luftkonditionering. Närmaste tunnelbana är High Street Kensington.

Pris
från 629:-/ person & natt (del i dubbelrum inkl. frukost)
NH Harrington Hall - boka hos flygstolen.se

NH Harrington Hall **** Kensington
Harrington Hall är ett elegant hotell placerat i den exklusiva stadsdelen Kensington, nära Chelsea. 8 min med tunnelbana till Piccadilly Circus. Alla rum har badrum med hårtork, satellit-TV, minibar, byxpress, telefon med eget telefonnummer och luftkonditionering. Hotellet erbjuder också 24 h rumservice och samma dag tvätt och kemtvätt.

Pris

från 668:-/person & natt (del i dubbelrum inkl. frukost)

Grange Fitzrovia London - boka hos flygstolen.se

Grange Fitzrovia Hotel **** West End
The Grange Fitzrovia Hotel ligger i hjärtat av Londons West End och bara några minuter från de berömda affärerna och teatrarna. Ett 4-stjärnigt hotell med reception 24h, bar, restaurang, konferensrum och tvätt/kemtvättservice. Alla rum är utrustade med badrum/dusch, hårtork, kaffe/tebricka, telefon, safe, kabel/satellit-TV och internetanslutning.

Pris
607:-/ person & natt (del i dubbelrum inkl. frukost)

Marylebone Hotel Doyle - London - boka hos flygstolen.se

Marylebone Hotel-Doyle Collection **** West End
Ett charmigt lyxhotell som ligger endast 5 minuters promenadväg från Bond Street, Oxford Street, the West End och en mängd sevärdheter och nöjen som London har att erbjuda. Hotellet har en egen restaurang, 108 Marylebone Lane som serverar frukost, lunch och middag samt en bar som kan erbjuda snacks under dagen. På hotellet finns även en konferensanläggning som tar upp till 230 personer och dessutom ett av de bästa gymen i centrala London. I alla rum finns luftkonditionering, TV, modemuttag, minibar, förvaringsbox, hårtork, byxpress.

Pris
från 866.-/person & natt (del i dubbelrum inkl. frukost)

The Montcalm London - boka hos flygstolen.se

 

The Montcalm London **** West End
Montcalm är ett trevligt 4-stjärnigt hotell, centralt beläget på Great Cumberland Place i Marble Arch. På hotellet finns restaurang och bar. Hotellrummen är utrustade med komplett badrum/dusch, luftkonditionering, satellit-TV, direkttelefon, minibar och hårtork. Tunnelbana: Marble Arch.

Pris
från 1566:-/ person & natt (del i dubbelrum inkl. frukost)

Sök prisvärt hotell

Sök lägsta pris flyg

Sök prisvärd paketresa

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Florida – Fort Lauderdale och Key West

Floridas smeknamn The Sunshine State – solskensstaten, är ett passande namn då...
Läs mer

1 Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *