Golfresor!

Golf by the Pyramids - Mena House Golf Course, Giza-Egypt
Ingen vanlig golfbana. Golf vid Egyptens pyramider – Mena House Golf Course, Giza-Egypten.

Bakom varje lyckad resa ligger en kombination av planering och förberedelser. Om du reser på egen hand istället för med en arrangör kan några frågor dyka upp, men det behöver inte alls vara krångligt eller svårt. Fördelarna med att ordna sin egen resa är många. Du kan välja en eller flera destinationer, stanna så länge du vill och/eller resa vidare om du vill uppleva mer.

De närmaste dagarna kommer vi att skriva lite om golf, golfdestinationer och boenden för dig som är intresserad av att spela golf utomlands nu när säsongen i Sverige börjar ta slut. Populära destinationer för svenskar som vill spela golf utomlands är Skottland, Spanien, Florida och Portugal men även Egypten, Sydafrika och Turkiet blir allt mer efterfrågat.

Golf i Belek utanför Alanya i Turkiet.
Golf i Belek utanför Alanya i Turkiet.

Något att tänka på är att man kollar vilka regler som gäller ang. golfbagar. Alla flygbolag har olika regler och pris. Om ni är flera som reser tillsammans är det bra att veta vad som gäller så att alla bagar kommer med. Virgin Atlantic och Air France tar ingenting extra betalt.

Annat att kolla upp är svårighetsgraden på banorna, vädret och vad man kan göra utöver golfen. Kanske finns andra aktiviteter eller upplevelser på plats som man kan kombinera med golfresan. De kommande dagarna kommer några poster om golf som vi hoppas inspirerar dig!

Sök prisvärt hotell

Sök lägsta pris flyg

Sök prisvärd paketresa

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Vinnare Maria Nila – hårvårdsprodukter

Tack för alla roliga personliga kommentarer om hårproblem – vi känner igen...
Läs mer

2 Comments

  • Ser urskönt ut! Tänk om jag kunde fixa en resa till min sambo så han kan få spela golf å bara njuta ett tag efter denna stressiga period :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *