Turkiet lockar med sköna golfhotell

Turkiet lockar många golfare med sitt sköna klimat. Antalet golfresenärer till Turkiet har ökat mycket de senaste åren och just Belek har blivit väldigt populärt. Idag tipsar vi om några hotell i olika prisklasser, fler hotell hittar du vår webbsida.

Barcelo Tat Beach Resort and Golf i Belek

Barcelo Tat Beach Resort and Golf ****
Barcelo Tat Beach Resort and Golf ligger i golfområdet Belek med Tat Golf Belek International Golf club alldeles runt hörnet. Transfer mellan hotell och bana tar endast 2 minuter. På hotellet finns sköna pooler både inomhus och utomhus, bastu, massage och jacuzzi. Vill man sporta ännu mer finns det flera sportaktiviteter såsom biljard, bordtennis, tennis mm. Läs mer om hotellet här.

Pris: 495:-/natt och person. Del i dubbelrum. All inclusive

Adora Golf Resort ***** i Belek

Adora Golf Resort *****
Detta 5-stjärniga golfhotell ligger i golfområdet Belek och är lite av ett sport hotell. Här kan du spela tennis, squash, bordtennis, basket, volleyboll och träna på gym. Efter ett hårt träningspass kan man njuta av massage, jacuzzibad, bastubad eller äkta turkiskt bad. Underbart! Läs mer om hotellet här.

Pris: 511:-/natt och person. Del i dubbelrum (Club room). All inclusive

Hotell Gloria Golf Resort**** Turkiet

Gloria Golf Resort****
Denna 4-stjärniga resort har en egen golfbana direkt vid stranden.  På hotellet finns både inomhus och utomhuspool, SPA, restauranger och barer. Det finns även en liten barnsektion och gym för den som orkar träna efter golfrundan. Läs mer om hotellet här.

Pris: 717:-/natt och person. Del i dubbelrum inkl. halvpension

Sök prisvärt hotell

Sök lägsta pris flyg

Sök prisvärd paketresa

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Fördelar med hyrbil på semestern

Tänk att köra själv längs 42nd street på Manhattan i New York,...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *