Spela golf året runt på Teneriffa

Teneriffas mest kända golfbana är Golf del Sur med sina 27 hål (tre 9-hålsbanor) i fantastiskt vacker miljö. Banorna omgärdas av den typiska svarta vulkansanden, raviner och kaktusar. En del av banan ligger med på Europatouren så ta chansen att spela på en riktig mästerskapsbana.  Banorna varierar mycket i svårighetsgrad och det kan stundtals vara väldigt blåsigt. 

Idag tipsar vi om några hotell i olika prisklasser, fler hotell hittar du vår webbsida.

Teneriffa Golf del Sur

Golf Plaza Spa Resort Hotetur ****
Detta lägenhetshotell ligger i området Golf Del Sur med mästerskapsbana och många barer, butiker och restauranger. Det är ungefär 15 minuters bilfärd från kända Playa de las Americas men ligger endast 500 meter från stranden. På hotellet finns ett fint spa med jacuzzi, turkisktbad, bastu och skönhetsbehandlingar. Alla lägenheter har badrum, hårtork, TV, telefon, pentry, strykjärn och pentry. Läs mer om hotellet här.

Pris: 267:-/person och natt i lägenhet

Teneriffa Aguamarina Golf

Aguamarina Golf ***
Lägenhetshotellet ligger endast 200 meter från stranden och även med den kända stranden Playa de las Americas inom räckhåll (18 km bort).  På hotellet finns restaurang, bar, gym, bastu, massage, biljard, barnklubb, tennis, boule, pooler och en strandklubb som erbjuder diverse vattensportsaktiviteter. Lägenheterna är utrustade med pentry, micro, kylskåp, TV, telefon och luftkonditionering. Läs mer om hotellet här.

 Pris: 328:-/person och natt i lägenhet

Sök prisvärt hotell

Sök lägsta pris flyg

Sök prisvärd paketresa

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Island – del 2

Dag två började med en hotellfrukost som hette duga. Allt mellan himmel...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *