Önska resor – vart som helst i världen!

Önska resa vart som helst i världen med Flygstolen.se

Flygstolen presenterar Önskeresan i samarbete med Air Berlin och SAS

Drömmer du om att resa någonstans?

Hälsa på någon, återvända till en plats, utforska något nytt, uppleva ett äventyr eller bara komma bort från vardagen för ett tag?

Precis som i sagan vill vi på Flygstolen uppfylla dina önskningar! Önska dig ett resmål, vilket som helst, hur ofta som helst och motivera din önskan med max tio ord. Kommentera här i bloggen så vi får din mejladress och kan kontakta dig om du är vår vinnare!

Helt slumpmässigt kommer vi att uppfylla önskningar! Du tävlar inte mot andra utan din destination ihop med din motivering avgör. På vår Facebook sida finns ett “Önskealbum” där du kan kommentera under kartor, skriva var du varit och/eller vart du önskar resa. Detta ökar din chans att vinna.

Önskeresans regler:
Du som önskar måste vara 18 år fyllda och gilla Flygstolen på Facebook. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda hos Flygstolen och våra samarbetspartners får inte delta. Tävlingen pågår tills vidare.

Önskeresan med Flygstolen.se

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Isla Holbox, Mexiko

Idag kommer mer bilder från den underbara ön Isla Holbox i Mexiko....
Läs mer

611 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *