Önskeresan – Europa

Nu har vi dragit igång Önskeresan – en kul och superenkel tävling där du kan vinna en resa dit du önskar vart som helst i världen! Idag testar vi Europa – någon som vill ut och se sig om i Europa? Önska på bara!

Precis som i sagan vill vi på Flygstolen uppfylla dina önskningar! Önska dig ett resmål, vilket som helst, hur ofta som helst och motivera din önskan med max tio ord. Kommentera här i bloggen så vi får din mejladress och kan kontakta dig om du är vår vinnare!

Helt slumpmässigt kommer vi att uppfylla önskningar! Du tävlar inte mot andra utan din destination ihop med din motivering avgör. På vår Facebook sida finns ett ”Önskealbum” där du kan kommentera under kartor, skriva var du varit och/eller vart du önskar resa. Detta ökar din chans att vinna.

Önskeresans regler:
Du som önskar måste vara 18 år fyllda och gilla Flygstolen på Facebook. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda hos Flygstolen och våra samarbetspartners får inte delta. Tävlingen pågår tills vidare.

Önskeresan - Önska resa vart som helst i världen med flygstolen.se

Taggar i artikel
,
Skrivet av
Mer från Flygstolen

Pratar ni inte engelska här? Skottland – del 3

Skottland är en del av Storbritannien vilket gör att man tänker att...
Läs mer

147 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *